хто-то будзе так ласкавы, каб сказаць мне, калі гэты файл ? быў defappato правільна?
аўтамабіль не паведамляе, ніхто не памылка, а раней і нельга было выдаляць.
цяпер не дазваляе нават зрабіць прымусовай рэгенерацыі.
хто-то будзе так ласкавы, каб сказаць мне, калі гэты файл ? быў defappato правільна?
аўтамабіль не паведамляе, ніхто не памылка, а раней і нельга было выдаляць.
цяпер не дазваляе нават зрабіць прымусовай рэгенерацыі.
я забыўся файл:
гэта 307 1.6 hdi 110 л.с. edc16c34
але вы не можаце змяніць-й? паведамленні?
а файл я не зрабіў з ecusafe, хоць кажуць, што qst машыне добра, калі мне пацвердзілі, што з ecusafe робіць добра, я раблю гэта непасрэдна з тым,
файл, не ? правільна, біту для fap off, не ? быў крануты, не паглядзець больш? i dtc, чаму? сон, былі сцертыя з карты
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
такім чынам, гэта-бітная?
але тады ўсе тыя рэчы, якія калі-выкрасліў, што гэта такое?толькі ў бядзе?
яны dtc, абмежавальнікі крутоўнага моманту, postiniezioni і г.д.
магчыма, файл працуе так жа, чаму? ? зрабіў праз эмуляцыю, я не ведаю.
я тыя ecu я праз разрадны камутатар
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, валло знайсці я switch of...
ен быў шырока абмяркоўваецца тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ghlight=switch
асабліва старонка 2
гэта я чытаў, але шчыра кажучы, у месцы, якія кажуць, што скінуць, у карту пост, я бачу, усе ў нуль, акрамя 2 біт