Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 25

Абмеркаванне: карту fiat punto . 1.2 8V.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158

карту fiat punto . 1.2 8V.

прывітанне, як відаць з паведамленняў на форумах на самых ранніх відаў зброі, цікава, у мяне ў fiat punto, як і назва, калі я чытаю, варта паспрабаваць зрабіць яго супаставіць, каб зрабіць яго больш? званок - "будзільнік".

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі вы вав толькі карту ўзяць крыху менш 3cv колаў(7-8 рухавіка).... таксама можна зрабіць.....
    для таго, каб абудзіць fire, як мінімум, хоча, каб мы на адной восі з cammes варты называцца так...відаць, што серыя не мае скрыжаванні, і не дазваляе перавышаць 5000 абаротаў "прыцэл"......лагічна будзе максімальна адпавядаць кулачка фільтр паветра і выхлапных газаў...асабліва, калектары, калі аўтамабіль і што з Кэт aridosso клапанаў....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калі вы вав толькі карту ўзяць крыху менш 3cv колаў(7-8 рухавіка).... таксама можна зрабіць.....
    для таго, каб абудзіць fire, як мінімум, хоча, каб мы на адной восі з cammes варты называцца так...відаць, што серыя не мае скрыжаванні, і не дазваляе перавышаць 5000 абаротаў "прыцэл"......лагічна будзе максімальна адпавядаць кулачка фільтр паветра і выхлапных газаў...асабліва, калектары, калі аўтамабіль і што з Кэт aridosso клапанаў....
    я шчаслівы, неўзабаве затым з FGTech Galletto 2-Master BDM-TriCore - чытаю ціха ў паслядоўны?.
    прывітанне.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    чытае ціха, але паглядзіце, што вы губляеце час, вы заўважылі, вельмі шмат, але вельмі мала, толькі з картай манро і шчодры сказаць, 3cv, на мой погляд не дастае.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    на самай справе розніца ў "улада" не вядома(калі вы f? карта добрая) адзіная розніца, якую адчувае ? рухавік трохі "прачынаюся" прыняць абаротаў....гэта азначае, што вы можаце? зрабіць allegerendo махавік паўкіло......
    усе, час страчана для мяне....мой савет ? ці за поўную працу...фільтр паветра,выхлапных газаў,кулачок,махавік і карту або карту, вы можаце гуляць, каб убачыць, "эфект, які f?".....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    на самай справе розніца ў "улада" не вядома(калі вы f? карта добрая) адзіная розніца, якую адчувае ? рухавік трохі "прачынаюся" прыняць абаротаў....гэта азначае, што вы можаце? зрабіць allegerendo махавік паўкіло......
    усе, час страчана для мяне....мой савет ? ці за поўную працу...фільтр паветра,выхлапных газаў,кулачок,махавік і карту або карту, вы можаце гуляць, каб убачыць, "эфект, які f?".....
    чаму ? на самай справе, каб пачаць гуляць з ім над адной карце, чаму? майце на ўвазе, што машыне было 12 гадоў, а затым толькі можаце палегчыць махавік выдаткаваць больш? тое, што стаіць машына.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    бо гуляць у яе на і, рызыкуючы зламаць што-то, не мае ніякай вартасці??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    бо гуляць у яе на і, рызыкуючы зламаць што-то, не мае ніякай вартасці??
    я павінен таксама пачаць нешта даказаць, цяпер машына не трымаю даступна, калі я магу мець файл, калі вы не пярэчыце мне, то ў якой-то проста-сула карту так, каб не зламаць што-небудзь..
    прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    7 л.з. для гэтай машыны, але калі там пачне працаваць пажар даходзіць да 102cv без наддува))))))))))))))

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    7 л.з. для гэтай машыны, але калі там пачне працаваць пажар даходзіць да 102cv без наддува))))))))))))))
    але ты...?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •