прывітанне, як відаць з паведамленняў на форумах на самых ранніх відаў зброі, цікава, у мяне ў fiat punto, як і назва, калі я чытаю, варта паспрабаваць зрабіць яго супаставіць, каб зрабіць яго больш? званок - "будзільнік".
прывітанне, як відаць з паведамленняў на форумах на самых ранніх відаў зброі, цікава, у мяне ў fiat punto, як і назва, калі я чытаю, варта паспрабаваць зрабіць яго супаставіць, каб зрабіць яго больш? званок - "будзільнік".
калі вы вав толькі карту ўзяць крыху менш 3cv колаў(7-8 рухавіка).... таксама можна зрабіць.....
для таго, каб абудзіць fire, як мінімум, хоча, каб мы на адной восі з cammes варты называцца так...відаць, што серыя не мае скрыжаванні, і не дазваляе перавышаць 5000 абаротаў "прыцэл"......лагічна будзе максімальна адпавядаць кулачка фільтр паветра і выхлапных газаў...асабліва, калектары, калі аўтамабіль і што з Кэт aridosso клапанаў....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
чытае ціха, але паглядзіце, што вы губляеце час, вы заўважылі, вельмі шмат, але вельмі мала, толькі з картай манро і шчодры сказаць, 3cv, на мой погляд не дастае.
на самай справе розніца ў "улада" не вядома(калі вы f? карта добрая) адзіная розніца, якую адчувае ? рухавік трохі "прачынаюся" прыняць абаротаў....гэта азначае, што вы можаце? зрабіць allegerendo махавік паўкіло......
усе, час страчана для мяне....мой савет ? ці за поўную працу...фільтр паветра,выхлапных газаў,кулачок,махавік і карту або карту, вы можаце гуляць, каб убачыць, "эфект, які f?".....
бо гуляць у яе на і, рызыкуючы зламаць што-то, не мае ніякай вартасці??
7 л.з. для гэтай машыны, але калі там пачне працаваць пажар даходзіць да 102cv без наддува))))))))))))))