Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Абмеркаванне: FAP off на Peugeot 307 2.0 HDI

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214

FAP off на Peugeot 307 2.0 HDI

Прывітанне, хлопцы, што вы дапаможаце мне зразумець, як прыбраць ФАП на гэтую машыну? мантуе EDC15..
    Я спрабаваў з Ecusafe, але робіць беспарадак. Лямпа не гарыць, але машына не ідзе наперад і робіць шмат дыму..
    Я прыкладаю да врі і мод зрабілі ecusafe.. Куды мне ісці на навобмацак і дзе ен няправільна ecusafe?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-01-2013 ў 08:36

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    сын упэўнены, што не залежыць ад ecusafe. я defappati некалькі гэтых рухавікоў з edc15c2, выкарыстоўваючы ecusafe, lancia phedra, peugeot 807 і г.д. і да т.п., і ў мяне ніколі не было ніякіх праблем
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    сын упэўнены, што не залежыць ад ecusafe. я defappati некалькі гэтых рухавікоў з edc15c2, выкарыстоўваючы ecusafe, lancia phedra, peugeot 807 і г.д. і да т.п., і ў мяне ніколі не было ніякіх праблем
    таксама я 20 дзен таму, уліс, і pg.607. ок

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    шчыра ? здалося, што нават дзіўна мне, чаму? ? толькі EDC15.. ўдалося толькі зірнуць на карту? cos? па крайняй меры, я ведаю, калі ? на месцы або няма і правяраю калі на machcina ? - усе ў парадку..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    на самай справе усе змены, зробленыя ecusafe мае файлы, lancia phedra с. 307 моцна па-рознаму...
    вы прыкладаю файл, вы тэст, я спрабаваў corregerlo я ў рукі, дайце мне ведаць, як яна ідзе, калі вы паспрабуеце
    File Allegati Файл Ўкладання
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    дзякую цябе, шаноўны, як заўседы... Заўтра спрабую адразу..
    Я бачыў, што вы выдалілі амаль усе ў двух варыянтах, мала, што зрабіў, і змененая p? тое, што вялікая. Пу? залежаць ад таго, у ecusafe я flaggato таксама выдаленне сістэмы рэцыркуляцыі ог? у рэальнасці? у рэшце рэшт я сказаў, што ен выдалены DPF, але сістэмы рэцыркуляцыі ог не сказаў мне нічога. Не я даў яму шмат iportanza чаму? з ecusafe ніколі не змог выдаліць EGR..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для egr c'? кіраўніцтва тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post1650

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    так, сістэмы рэцыркуляцыі ог я ведаю, зняць яго кіраўніцтва, на EDC15 ? легка, толькі бачыў, што там быў я flaggato разам з DPF..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    тады паспрабуйце flaggare толькі DPF, магчыма, файл працуе.
    я ўсе аўтамабілі, edc15c2, зробленыя з ecusafe flaggo толькі DPF і ніколі не EGR.
    я не хачу, што бязмежжа, што ў вас на аўто павінны на мод ecusafe для egr

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    я паспрабаваў цяпер, але змены, якія таму такія ж.. я параўнаў 2 файла і яны ідэнтычныя. Для curiosit? я праверыў таксама EGR на перад, што ен зрабіў і на самай справе не зрабіў нічога, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? заўседы.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •