Прывітанне
калі ласка, вы можаце праверыць гэты файл defap што ? было зроблена з ecusafe+кіраўніцтва.
Chevrolet cruze 2.0 150cv 2010, vcdi 16v
Edc16c39
я чакаю вашыя думкі... ? выдалены добра?
Дзякуй
Прывітанне
калі ласка, вы можаце праверыць гэты файл defap што ? было зроблена з ecusafe+кіраўніцтва.
Chevrolet cruze 2.0 150cv 2010, vcdi 16v
Edc16c39
я чакаю вашыя думкі... ? выдалены добра?
Дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-01-2013 ў 23:54
- то дапамогуць?
Добры дзень, я хацеў бы табе дапамагчы, але чаму? я толькі што зарэгістраваўся, не прымушае мяне адкрыць вашыя файлы, калі мне можна адправіць gliu do зірнуць
я заклікаю цябе чытаць правілы так, калі есць абмежаванні для новых членаў прычыне няма і, такім чынам, добра гэта ці дрэнна, калі карыстальнік адпраўляе вам у лічку файлы, размешчаныя вышэй абодва парушаем нашы правілы,усе атрымліваюць, хто больш, хто менш, парады, дапамога,вядома, мы на форуме, а затым, загорнутыя зойме крыху больш часу.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прабачце, msport, па-ранейшаму гледзячы на файлы з ecm titanium вашу машыну, як толькі стрэлы мод не павінна быць запушчана або андрэ? у выпадку адмовы, прычыніўшы шкоду на эбу, прывітанне і будзьце асцярожныя
добры дзень, павел,
дзякуй за клопат, але я хацеў паведаміць, што я ўжо? загружаецца гэта mod_nodpf і зрабіў за 100 км, і машына, частка спакойна і не загараецца ні адзін індыкатар.
аднак, мне цікава ведаць чаму? вы кажаце, што не ідзе гэты мод? калі ласка вызначыце?
дзякуй
як, чорт вазьмі, вы зрабілі глядзець файл з titanium, калі вы не можаце бачыць ўкладанні?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
у любым выпадку для бяспекі прыкладаю файл мод, які я ў цяперашні час у ecu.
PANNY CRUZE_VERGINE_NODPF.rar
PANNY CRUZE_OK.rar
ах, але вы не можаце загрузіць :-( :-(
admin у гэтым выпадку, як вы робіце?
дзякуй.
прывітанне