Прывітанне, мне прынеслі ecu mjet QUBO 1.3 MJET 51832295_3546H780, што вы ? заблакаваныя пры абнаўленні, цяпер я знайшоў два файла, якія ласкава размясціў тут, на сайце, вызначаным для SPANSION S29CL016J і яшчэ, не ? паказана, editandoli не роўныя, на мой ecu, як памяць c'? адзін 58bw016, такім чынам, не ? spansion(розніца, я думаю, ен проста ў памяці, але калі мне хто-небудзь асвятляе ідэй я f? задавальненне), цяпер абодва файла, гарыць індыкатар замка, а рухавік не ўключаецца нават.Я хацеў паспрабаваць з поўнага рэзервовага капіявання і eeprom riverginata аднак месцы, нават прачытаныя файлы і файлы, якія я спрабаваў выкарыстаць.
ідэя і вельмі простая, калі ваш і spansion то пабудаваць павінен быць spansion.
калі вы можаце стварыць файл у патрэбным парадку, nn вам трэба зрабіць, панны нічога/
flash, мне здаецца, нармальна,у мяне, вы павінны паставіць e2p панны ці вы ? пашкоджаны мікра
на іх, калі вы робіце абнаўленне, піша флэш-памяці і затым зона мікра
я сказаў stupidata flash распазнае і chk дакладна таксама, таму я e2p або мікра, хто-то мае micro passarmi бачыў, што заўтра прынясе мне аўтамабіль з вагон?
калі вы хочаце, каб пакласці яго назад, каб паспрабаваць, калі ўсе ў парадку,у базе дадзеных форуму, на fiat 500 c'? back up
заўседы hw04p,безумоўна, павінны сысці,заўседы 75cv і кіравання turbo роўнасці(замест g.punto не добра)
праверыць, ці, калі акрамя памылкі па dpf ? усе ок
адзінае, калі атрымаецца, вам трэба будзе defappare файл бачыў, што ваш qubo не мае...