Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 37

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231

opel zafira, які год 08 1.9mtj 120cv 8valvole.....

вось есць і калі-небудзь, што гэтая машына зойме шмат часу і дыягназу аказваецца датчык фазы распредвала ,але і мадэль 8в
    і, такім чынам, прыводзіць яго ўнутры pulegia разгортвання ...
    у мяне змяніліся 2 для выпрабаванняў, у тым ліку кручэння каленчатага вала, адзначае правільныя,тыя, дрэва 850giri і тое, cam 425giri трохі зводзіць з розуму, таму што калі праблема ў паліве я не павінен даць у дыягностыцы гэтую памылку ....а мне хто-небудзь можа даць інфа-рага.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    Часта і ўчастак не ідэальна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    па мне візуальна прыкметы датчыка распредвала ? нармальна мне было, здарылася з, што не хочуць працаваць больш? у дыягназ я даваў заўседы датчык распредвала, я замяніў потым на праблема была ў сістэме дызельнага праверылі нізкага ціску і ўсе ок.......

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    калі перацягнуць рухавік на некаторы час можа даць нават, што памылка, нават калі не ен !!! паспрабуйце адсочваць пускавыя ціску дызельнага паліва і квант іншае!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    Калі памылка на датчыку праблема, а ў гэтай галіне
    Дакладна не дызель
    Паглядзіце таксама routa датчыка становішча размеркавальнага вала впускных клапанаў...дзе закон датчык

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў FidodidoTuning Visualizza Messaggio
    Калі памылка на датчыку праблема, а ў гэтай галіне
    Дакладна не дызель
    Паглядзіце таксама routa датчыка становішча размеркавальнага вала впускных клапанаў...дзе закон датчык
    я зрабіў размеркавання цяпер, па сутнасці, першым паставіў, калі я памяняў рэмень , другі пасля двух гадзін ....я прыбыў у момант ,я лічу, што гэта памылка, так як тое, што phedra, што кожная памылка прыносіць усе тую ж надпіс......трэба праверыць ціск дызель ўсе---.... вам, што вам зьмянілі ці знайшоў????

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вы маеце рацыю, у першую чаргу адзін controllatina стадыі, то перайдзіце ціску дызельнага гэтыя стадыі я ведаю, што трэба дзіму..............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    вы маеце рацыю, у першую чаргу адзін controllatina стадыі, то перайдзіце ціску дызельнага гэтыя стадыі я ведаю, што трэба дзіму..............
    якія есць шаблоны для ўсіх кропак ,дастаткова таго, што вы пакладзеце ў этап, перш чым зняць так вы знакі comerail і наперад....

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    якія есць шаблоны для ўсіх кропак ,дастаткова таго, што вы пакладзеце ў этап, перш чым зняць так вы знакі comerail і наперад....
    вы маеце рацыю, усе дзіма ідуць толькі для 16v як упрыгожаныя? праблема была да пояса, калі вы зрабілі рэмень для кантролю фазы........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    вы маеце рацыю, усе дзіма ідуць толькі для 16v як упрыгожаныя? праблема была да пояса, калі вы зрабілі рэмень для кантролю фазы........
    няма ўжо раней прыехаў, а з гэтым праблемы ,і робіць гэта так горача, што холадна.....

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •