я хацеў бы паведаміць з праграмы бясплатныя карысныя x дыягностыка матацыклаў у выкарыстанні з kkl або elm 327
tunerECU
ducatidiag;
знайсці іх у сеткі і бясплатна.
я хацеў бы паведаміць з праграмы бясплатныя карысныя x дыягностыка матацыклаў у выкарыстанні з kkl або elm 327
tunerECU
ducatidiag;
знайсці іх у сеткі і бясплатна.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ciaoa ўсе,
вы можаце паказаць іншыя праграмы дыягностыкі для матацыклаў?
Дзякуй
Прывітанне ўсім, калі вы ведаеце якія-небудзь праграмы для японскіх матацыклаў? у прыватнасці, я хацеў бы што-то для yamaha.
Дзякуй
вы спрабавалі ўбачыць, што гэтыя дзве спасылкі, якія вы размясцілі? размяшчэнне спасылак, як, якія прыводзяць да продажу chiptuning забараняюцца regolamento., перш чым ўставіць спасылку, калі ласка, праверце, добра, калі вы можаце парушаць правілы. Будзьце ўважлівыя ў наступны раз
праграмнага забеспячэння, не c'? як, напрыклад, у аўтамабілі мноства, але калі вы павінны рабіць гэта як прафесіянал, і вы мультыбрэндавых вы можаце купіць тэхас, ідзе выдатна, і вы можаце таксама кланаваць ключы.
тэхас або texa?
я на працы, я motorscan, і я павінен сказаць, што працуе вельмі добра на матацыклах
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
добра, б нават pin-out, таму што матацыкл не год obd ці я памыляюся?