Прывітанне хто-небудзь ведае, якой з 2 абраць з magpro,я павінен зрабіць вялікі крок 1,3mjt 75cv і я ўжо файл крычы, я хацеў бы ведаць загадзя, які пратакол выкарыстоўваць
exspansion або m58bw016 прыкладаю фота эбу
Прывітанне хто-небудзь ведае, якой з 2 абраць з magpro,я павінен зрабіць вялікі крок 1,3mjt 75cv і я ўжо файл крычы, я хацеў бы ведаць загадзя, які пратакол выкарыстоўваць
exspansion або m58bw016 прыкладаю фота эбу
Каб быць бяспечным, варта адкрыць блок і паглядзець, што датычыцца мацавання,але ў любым выпадку ў 99% і m58bw016
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
На mpps калі напісаць spansion або м58 і той жа пратакол,па-мойму, і тое ж самае
Калі ў вас есць mpps націсніце і перайсці бяспечна....
Ці ведаеце вы, ке, вам трэба ўвайсці мікра пісаць з травень?
з galletto 2, міндальнага, ты спакойна bdm
я не ведаю, растлумачце мне мікра ?
практычна magpro ў многіх выпадках, калі вы пішаце 1.3mjet 75-90cv пытаецца, гэтак жа, як mpc, што вы атрымліваеце, чытаеце bdm працуе рэзервовае капіяванне,так як вам параілі або чытанне і запіс у bdm, а затым, пры неабходнасці, калі вам трэба зрабіць іншыя тэсты, напісаць непасрэдна ў паслядоўны бачыў, што ў вас есць рэзервовыя копіі і, у любым выпадку, а ў mpc ці непасрэдна ў паслядоўны з mpps.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
дзякуй x тлумачэнне ў мяне толькі 1 файл ori без mpc, хто мяло можа перайсці ў mpc