Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: меркаванне альфа 159

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92

меркаванне альфа 159

прывітанне, хлопцы! сення я прыехаў адзін 159 2006 год 1.9 150cv фап,у якім і былі адключаныя egr на карце.... у machcina есць некалькі праблем, і тады я вырашыў спампаваць карту (зроблены не мной), каб праверыць, што і было зроблена.. мае веды даволі абмежаваныя, а затым, пракручваючы ў 2d я бачу, што egr і быў адключаны,то я бачу ад адрасы 1FDF69, якія былі зробленыя змены....я, вы ведаеце, сказаць, што супадаюць?

зыходны файл не чалавек, я,я запампаваў з базы дадзеных форуму файл врі (мне здаецца, будзе правільна,папраўце мяне, калі я памыляюся) дзякуй, хлопцы!
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    не, хлопцы?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    вось я запампаваў файл, але забыўся адказаць,то файл цалкам арыгінальны, калі не для egr off, і зроблена добра,змены адрасы, па якому вы маеце на ўвазе вы-не што іншае, ck,так што праблемы ў trove,добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    вось я запампаваў файл, але забыўся адказаць,то файл цалкам арыгінальны, калі не для egr off, і зроблена добра,змены адрасы, па якому вы маеце на ўвазе вы-не што іншае, ck,так што праблемы ў trove,добры працяг.
    дзякуй msport!!! добры!

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •