Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485

Dpf Off Opel Antara 2.0 vcdi 150cv edc16c39

добры вечар, хлопцы.... як звычайна... я бягу ў пэўных сітуацыях шакуючыя.... першы смарт, то цяпер у мяне opel Антара.... у гэтых выпадках трэба было б сказаць:.... Бенедыкт *******!!! хто-небудзь ведае, мне з гэты прадмет?? ніхто ніколі не рабіў??? я файл ori-ложак з пеўня, але не існуе ні нумар sw ne нумар hw!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    добры вечар, хлопцы.... як звычайна... я бягу ў пэўных сітуацыях шакуючыя.... першы смарт, то цяпер у мяне opel Антара.... у гэтых выпадках трэба было б сказаць:.... Бенедыкт *******!!! хто-небудзь ведае, мне з гэты прадмет?? ніхто ніколі не рабіў??? я файл ori-ложак з пеўня, але не існуе ні нумар sw ne нумар hw!!

выбачайце, я не разумею, запыт на гэты пост.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    практычна я павінен defappare гэтай машыны..... але я апрацоўкі файла, так і з толькі што ecusafe..... але мне не здаецца, што яны знаходзяцца 2 файлаў, якія абодва можаце працаваць!!! хто-то " ен ніколі не зрабіў?? як???

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    практычна я павінен defappare гэтай машыны..... але я апрацоўкі файла, так і з толькі што ecusafe..... але мне не здаецца, што яны знаходзяцца 2 файлаў, якія абодва можаце працаваць!!! хто-то " ен ніколі не зрабіў?? як???
    тады я, зроблены 3-4 толькі, што не памятаю, калі я толькі сопоставленных або нават defappate ну прабач паспрабуйце defapparla толькі ў электронным выглядзе і паглядзець некаторы час, а тое, што мы бачым.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    затым я праверыў свой банк даных, і я зробленыя 4 у тым ліку 2 таксама defappate і на той момант я рабіў з ecusafe 3.0 і мне больш не было праблем з сяды машын, таму паспрабуйце раз ці ecusafe як ужо сказаў ледзь вышэй, толькі ў электронным выглядзе і,пры неабходнасці, пошты, файл-крычы,я ж і назад.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    паштовы зыходны файл, opel і saab у мяне зроблена, 6 або 7 з рухавіком 1,9 ад 150cv без праблем!!! Мы робім вочы, з задавальненнем заўтра!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    выбачайце msport... месца файла ў раздзеле арыгінальныя файлы.... але ў мяне няма магчымасці, перададзеныя ў якасці аргументаў.... выпадак, калі месца файл, крычы, што скрыншот старонкі дадзеных пеўнік.... я не l' ecusafe 3.0, але ў мяне толькі 2.0... што тычыцца таго, што вы кажаце.... як правіла, на аўтамабілі, якія я ніколі не рабіў.... я, як вы кажаце.... але гэта ? сітуацыя трохі асабліва.... тыпу.... або выдаліць або выдаліць.... c'? была асноўная праблема на гэтай машыне.... ? дэпазіт дылера opel.... яны ўвайшлі ноччу, і яны павезлі 24 штук, у тым ліку каталізатараў і fap..... затым.... выдаліць механічная частка, там ен добра падумаў, хто-то іншы!!! -,-

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    па гэтай спасылцы.... прыкладаю файл Крычы.... http://www.professionalchiptuning.ne...0&d=1355781517

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    акрамя таго, я ўжо зрабіў opel edc16c9 і saab, але edc16c39 opel я не ніколі не трапіце.... гэта ? 2,0-150cv, не ведаю, што паходжанне мае рухавік, але не думаю, што гэта fiat.... кіраванне ? дастаткова адрозніваецца ад звычайнага fiat!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ой..я прачытала, opel astra...рухавік ? такі ж chevrolet captiva...vm.... у defap гэта можна зрабіць уручную, я думаю....магчыма, у bdm і лепш...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •