прывітанне я scodificare гэта экю, я хацеў бы ведаць, калі, каб зрабіць яе агульнай, неабходна абавязкова l эмулятар, чаму? усе праграмы, якія я выкарыстоўваю, не робяць.
прывітанне я scodificare гэта экю, я хацеў бы ведаць, калі, каб зрабіць яе агульнай, неабходна абавязкова l эмулятар, чаму? усе праграмы, якія я выкарыстоўваю, не робяць.
нумар bosch з якой
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
0281001906
я гэты файл, але асабіста я ніколі не правяраў
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я дам вам ведаць, калі ен працуе
[QUOTE=magi1984;18804]я гэты файл, але асабіста я ніколі не правяраў
нічога не працуе
Я, здаецца, зрабіў Renault з эбу ў гэтым выпадку без эму не ідзе.
я ведаю, што есць хоча, l эмулятар
Я не маю права, каб спампаваць файл...калі вы хочаце ў якасці доказы, напішыце мне ў лічку і я спрабую зрабіць гэта сам, але я ведаю, што хоча, каб мы яму
анел дзякуй тое ж самае, але я падыходжу непасрэдна l эмулятар і я іду на бяспечна