Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283

Question MagPro2 Рэкамендацыі па выкарыстанні.

Я павінен выкарыстоўваць MagPro2 v4.2 для чытання і запісу на карту Ducato 2.3 mjet, у якой вы ? дагавор змены ў гэтыя дні ў іншай маей адпаведнае абмеркаванне.
    Я хацеў бы ласкава папрасіць некалькі саветаў...
    Як вы думаеце, каб чытаць і пісаць без праблем, EDC16, усталяваная на гэты аўтамабіль, якая хуткасць? перадачы дадзеных рэкамендуемых:
    - Мінімальная
    - Смі
    - Хутка
    - Максімальная

Акрамя таго, рэкамендуецца пісаць "толькі дадзеныя" або "ўсе"?

Карыстаюся гэтай магчымасцю, каб папрасіць апошняга тлумачэнне: для чаго патрэбна кнопка "Magp", якая знаходзіцца справа, прама над кнопкай "Выхад"?
    Дзякуй за парады!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады для кнопкі magp не памятаю, што вы rifersice,хуткасць пакідае тую значэнне, калі вы ад праблемы чытання паспрабуйце іх усе, пакуль закон і тады не забудзьцеся выкарыстоўваць такую ж хуткасць запісу,для рэжыму, усе ці толькі я б сказаў, чытаць, а затым пісаць толькі дадзеныя, але я лічу, што ў некаторых выпадках твар, аднак, як ен хоча.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Вялікі дзякуй абодвум!

Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ...для рэжыму, усе ці толькі я б сказаў, чытаць, а затым пісаць толькі дадзеныя...
    Улічваючы, што аргумент " мне цікава: prativamente пішу толькі дадзеныя, праграміст ідзе перапісаць толькі частка карты, дзе пазначаны толькі планы, якія ўплываюць на прадукцыйнасць аўтамабіля і рэгулярна мяняць у падрыхтоўцы?
    Для far есць? параўнайце карту ў эбу з тым, што мы пішам, і, такім чынам, прыводзіць толькі некалькі частак, або проста тым, хто зрабіў апаратнага праграмавання ўвялі канкрэтныя адрасы для кожнага ecu і праграміст перапісвае аўтаматычна, толькі гэтыя зоны карты?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Вялікі дзякуй абодвум!

Улічваючы, што аргумент " мне цікава: prativamente пішу толькі дадзеныя, праграміст ідзе перапісаць толькі частка карты, дзе пазначаны толькі планы, якія ўплываюць на прадукцыйнасць аўтамабіля і рэгулярна мяняць у падрыхтоўцы?
    Для far есць? параўнайце карту ў эбу з тым, што мы пішам, і, такім чынам, прыводзіць толькі некалькі частак, або проста тым, хто зрабіў апаратнага праграмавання ўвялі канкрэтныя адрасы для кожнага ecu і праграміст перапісвае аўтаматычна, толькі гэтыя зоны карты?

сапраўды піша толькі porziona даных, якая служыць для рэдагавання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    у k-line, вы заўседы рэкамендую рэжым? павольна х астатніх ? як кажа msport.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Вы ведаеце, калі фрагмент, які перапісвае усталеўваецца, час ад часу параўноўваючы карту ў ecu з тым, што загрузка, ці калі ? была вызначана вытворцам сродкі дыялогу (MagPro, Пеўнік, etc...)?
    Прашу гэта зразумець, калі існуе рызыка, што інструмент падчас запісу ў гэтым рэжыме?, вы не згадалі ні адну з абласцей карты, якія былі замест зменены, або калі ? сумневаў не існуе.
    Дзякуй!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    вы можаце змяніць тое, што вы ўсе-такі хочаце ў рэжыме' толькі дадзеныя andra пісаў заўседы фрагмент карты.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Такім чынам, калі фрагмент карты перапісаць ? фіксаваны, c'? рызыка, ці што ? зменены-тое асаблівае значэнне, або калі той, хто канструяваў прылада ? забыўся ўставіць адрас ўчастка карты "карысна", можа здарыцца так, што некаторыя дадзеныя не будуць запісаныя?

Таксама ў гэтым рэжыме? я думаю, што гэта ўсе роўна неабходна кантрольная сума, і якія ў сілу абставінаў павінна быць зроблена з дапамогай праграмнага забеспячэння прылады запісу?

У чым? перавага гэтага рэжыму?: толькі скарачэнне часу ў працэсе запісу, або выдаліць або, па крайняй меры, зніжае рызыку блакавання ecu?
    Яшчэ дзякуй, msport!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    пішу толькі частка карты ? pi? легка захаваць ecu ў выпадку блакавання, нават без bdm
    кантрольная сума ідзе разлічваецца ЗАЎСЕДЫ, або разлікі з ecm titanium ці яшчэ sw тыпу winols, або разлікі з інтэрфейсам для чытання і запісы, але ў любым выпадку варта заўседы лічыцца.
    савет: падключыце акумулятар або бустер, каб пазбегнуць падзення напружання, правілы заўседы, часцей за ўсе з-за блока ecu ? зніжэнне напружання ў працэсе напісання
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Дзякуй magi1984 для тлумачэння!

Я спрабаваў сення пасля вашых карысных саветаў, цяпер я толькі да чытання.
    Я заўважыў? што для гэтай канкрэтнай мадэлі эбу, не ? можаце вырашыць, ці варта чытаць усе або толькі дадзеныя: выбірае інструмент! Таму я думаю, што ў гэтым канкрэтным выпадку, прачытайце і напішыце ўсе...
    У любым выпадку дзякуй за 1000 ўсе тры за вычарпальныя тлумачэнні: я, безумоўна, будзе карысна з маючым адбыцца блокі кіравання

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •