Старонка 1 з 10 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 93

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tuommo89
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149

Першая запіс і першы блок =(

у першым чытанні усе ок..... я збіраюся пісаць, і я вам адказваць.....
    вакол рамкі, а не частка....? мяне яна ўключаецца, калі вентылятар і розныя індыкатары ,тыпу, калі я rimappava кухар, (а я забыўся, mercedes-benz clk 220 cdi - ecd16c2/3 2005 год )

У SBLOCCHIAMO Ў BDM , мы КЛАДЗЕМ ФАЙЛ ВРІ ( ПЕРАЎТВОРЫЦЦА З ФАЙЛА БД У ФАЙЛ BDM, па крайняй меры, так мне сказаў трэнер )....RIMONTIAMO І .....НІЧОГА....РОБІЦЬ ТОЕ Ж САМАЕ....ЧАМУ????
    МЫ ЗРАБІЛІ BACKUP, АЛЕ ПАСЛЯ таго, як МЫ РАЗБЛАКАВАНЫ, І НЕ РАНЕЙ, ЧЫМ ЎСТАЛА!!!

ХТО-НЕБУДЗЬ З ВАС ЦІ РЭЗЕРВОВАГА КАПІЯВАННЯ ДАДЗЕНЫХ ?

HELP HELP HELP
    прыкладаю фота ecu!
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    можа быць, я знайшоў гэтыя файлы ў маей ecu....ці магу я размясціць спасылку на знешні вэб-сайт, каб убачыць, калі яны ідуць добра, як дадзеныя?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    чаму вы крычыце? у вашым доме вы карыстаецеся такім?або лепш дома ў сябе яшчэ крычыце?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    вы прабачце.... у мяне звычка пісаць загалоўнымі ops!!! .... як змяніць паведамленне так жа абмен?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не пу? самыя змяніць адзін раз напісаў па маей віне....затым вочы на тое, што вы пішаце....табе таксама напісаў у tread вашай прэзентацыі...
    p.s: для мяне вы таксама можаце напісаць у гіганцкі, але правілы форуму вы чыталі, і вы старайцеся паважаць.....не ? папрок, а проста савет tuommo.....

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    вы прабачце,.....у мяне не было намеры крычаць....будзе вельмі моцна@? памятаць, што=) ........

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    аднак, вяртаючыся да праблемы вашага аўтамабіля ў тым, што з чытаннем bdm неабходна аднавіць гэты ecu ў bdm, таму што вы не можаце прачытаць ecu(bdm) і паспрабаваць перапісаць яго праз obd, часткова.....
    я думаю, што не выйдзе, таму што, паўтараю, у bdm лічыць і запісаць усе дадзеныя ў ecu як del'eprom, што ў e2p, у той час як у бд лічыць і запісаць даныя толькі eprom....

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    мы перапісалі ecu ў bdm пераўтварэнні файлаў з бд і ўстаўкі......але аўтамабіль не заводзіцца і з mpps не атаясамліваюць больш! =( што я раблю? магу адправіць у ссылку, дзе яны кажуць, што прадаваць копіі майго аўтамабіля? я знайшоў з кодам bosch

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я s? не хочаце зразумець, у obd чытанне і запіс толькі eprom,...скажам, "палова блока кіравання"...іншы met? што-ы? у e2p не чытаць ні пісаць у бд..калі брэх прачытана bdm gi? у вас есць поўнае рэзервовае капіраванне ecu, але вы павінны перапісаць усе ў bdm.....па крайняй меры, тое, што s? я то чакаем, што нам кажуць"big"......pu? цалкам магчыма, што я памыляюся....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Ен мае рацыю манро, але я ведаю, што ў першым чытанні ен зрабіў у бд...для таго, каб аднавіць усе трэба чытаць у BDM поўнай.

Старонка 1 з 10 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •