Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 54

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218

edc 16c39 памылка p061b каліброўкі centrallina

прывітанне ўсім, я хацеў бы задаць вам пытанне, я пішу centrallina edc 16c39 з mpps. на запісу ўсе добра, пры ўключэнні машыны загараецца індыкатар няспраўнасці рухавіка, на дыягностыцы аказваецца, гэтая памылка p061b каліброўкі centrallina., тут пытанне alfa 159 jtdm 16v 150 к.с. хто-небудзь ведае, чаму? дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    і поспех, таксама і з маей дачкой, вы спрабавалі выдаліць з дыягназам..я я павінен быў перапісаць ecu зноў ,калі я правільна памятаю, я hanche зачынены l' адпрацавалі ў эксплуатацыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    я гэтыя ecu аддаю перавагу іх у bdm вы ніколі не ведаеце, oerdi + час, але вы + ціхі

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    прывітанне giarras але ты penzi, што гэта пытанне адлюстравання зроблена дрэнна? і чаму, калі я пішу, крычы і здымаю на дыягностыцы памылка не загараецца, + ад чаго гэта залежыць.? ps на врі. і зняў egr і fap

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    паўтарыць арыгінал без якіх-небудзь змен, такім чынам, тое, што вы чыталі з аўтамабіля першы раз , сцерці памылку і паўтарыць мадыфікаваны , здараецца, шмат разоў на гэтыя аўто

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    выдатная інфармацыя, так як я ніколі не адбылося,ва ўсякім выпадку, калі нават пасля савета frantik3 было б лепш убачыць на врі і mod.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    ? безумоўна, есць праблемы некаторыя карты зменены, няправільна. На мінулым тыдні ў мяне было сумна, як з карты 156 экю edc16c8. Пасля таго, як напісаў гэты мод даваў памылка p1645 contralina няспраўны. Мне таксама казалі з msport ў прыватны, і я прашу прабачэння за тое, што забыўся сказаць яму, як я вырашыў. Вінаватая ў гэтым карта "справа? паліва ўпырскваецца", што я змяніў, даючы вам занадта шмат крокам.

У якасці дадатковых доказаў, то я выкарыстаў свой аўтамабіль у якасці марской свінкі,bmw 120d з ecu edc16c35, я перарабіў той жа мод у тую ж карту і ў дыягназе памылка 4A70: сігнал карту няправільна.
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    ? безумоўна, есць праблемы некаторыя карты зменены, няправільна. На мінулым тыдні ў мяне было сумна, як з карты 156 экю edc16c8. Пасля таго, як напісаў гэты мод даваў памылка p1645 contralina няспраўны. Мне таксама казалі з msport ў прыватны, і я прашу прабачэння за тое, што забыўся сказаць яму, як я вырашыў. Вінаватая ў гэтым карта "справа? паліва ўпырскваецца", што я змяніў, даючы вам занадта шмат крокам.

У якасці дадатковых доказаў, то я выкарыстаў свой аўтамабіль у якасці марской свінкі,bmw 120d з ecu edc16c35, я перарабіў той жа мод у тую ж карту і ў дыягназе памылка 4A70: сігнал карту няправільна.
    на тых эбу edc16c39 ад гэтай памылкі, нават калі ўстаеш толькі абмежавальнік крутоўнага моманту часам бывае, так як чытаеце толькі вобласці дадзеных, часам у стадыі закрыцця не адбываецца, добра каліброўкі ecu і няма ? пытанне карту зрабіў зла на тых , ні avr? напісана 200 экю альфа edc16c39 і fiat, і на некаторыя даваў гэтую памылку, і я магу пераканацца ў тым, што і хібнасць каліброўкі карту не зрабіў дрэнна

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    можа быць, не я патлумачыў, карту зрабіў дрэнна, я не маю на ўвазе ўсю карту, дастаткова і адной, як абмежавальнік крутоўнага моманту, як вы кажаце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    па мне, здараецца, чаму? крануўшы некаторых картах ўстаноўлены крутоўны момант перавышае 500 Нм, і, такім чынам, d? памылка ўзгодненасці

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •