Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 28

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28

Няспраўнасць ABS ASR EBD Alfa Romeo 147 1.9 Jtd 16v 140 Л.С.

Прывітанне, хлопцы, зараз я вам выкажу маю праблему...
    у снежні мінулага года я купіў Alfa Romeo 147 1.9 jtd 16V 140 л. с., як аўто, я не магу скардзіцца, так? у ****llo механік, ен ніколі не дастаўляў мне праблем. тры месяцы таму, cos? з нічога на бартавы кампутар гараць індыкатары НЯСПРАЎНАСЦІ ABS, НЯСПРАЎНАСЦЬ ASR і НЯСПРАЎНАСЦІ EBD disattivandomi ўсіх сістэм бяспекі, якія тычацца тармажэння, у асноўным толькі перабраць ледзь-ледзь з педалі тормазу блакуюць адразу паварочваецца, заднія становіцца небяспечным і некіравальным. Я пайшоў да свайго давяраць механік і яго самодіагностікі даваў, як памылка РЭЛЕ' КЛАПАНЫ не ў стане выдаліць нават не памылкі, чаму? ад нас? ен патлумачыў, яго дыягностыкі не падыходзіць для перазапісу. для таго, што не зрабіў нічога, ен хацеў 50 еўра; Пасылае Мяне з электрыкі яго ўпэўненасць у цэх, упаўнаважанага Fiat Lancia і Alfa Romeo. Таксама злучаюць іх усе і пасля аналізу прыкладна паўгадзіны з'яўляецца зноў, RELE' КЛАПАНЫ! кажуць, што ў мяне эбу згарэла і што я павінен замяніць? яны не былі ўпэўненыя, і яны сказалі мне ісці ў Кальяры у Alfa Romeo, што, маючы EXAMINER маглі даць мне notzie-й? падрабязная. Таксама тут 55 еўра не знайшоў нічога! На наступны дзень я іду ў Альфа-і я магу падключыць у EXAMINER. прыкладна праз гадзіну ў майстэрні было, напрыклад, чакаць, цытаты 1196,20 еўра блок кіравання abs, так? спалілі. Механік у аўтамайстэрні кажа мне, што помпа ? складаецца з трох кодаў адпаведна, калі я выконваў гэтыя коды я мог адрамантаваць машыну значна менш.
    Арт. Помпа 0 265 224 097
    Арт. Блок 0 265 900 051 (Bosch)
    Арт. Fiat 51748609
    Таксама для гэтай працы яшчэ 72 еўра. Некалькі тыдняў-й? позна, я магу знайсці на ebay помпа abs з усе коды апісаны і ўбачыў, што каштаваў на 130 еўра, я купіў і ўсталеўваецца адразу. з гэтага моманту я магу сказаць, што для трох месяцаў у мяне не было больш? не праблема. 5 Дзен таму, калі я як раз вяртаўся з працы, па дарозе адразу за паваротам я сустрэў вол у дарозе, адпаведна, не накіроўваць іх праверку машыны я выпрабаванню, так? аўтамабіль зрабіў некалькі заносы? на шчасце, не ? нічога не адбылося. Дзень пасля таго, як я уключыў машыну, загараюцца зноў гэтыя пракляты шпіенаў, адключыўшы ўсе сістэмы abs. Надакучыла марнаваць дарэмна, без выніку, я вырашыў адрамантаваць свой аўтамабіль асабіста.
    я запампаваў версію бясплатна *********** і я павінен сказаць, што ? праграма, мякка кажучы, дзівіць толькі, што будучы праграмнага забеспячэння з дапамогай абмежаванняў, я не ведаю, як я павінен зрабіць, каб прымусіць мяне даць кнопку сканавання dtc. спадзяюся, вы зможаце дапамагчы вырашыць гэтую праблему паломкі сістэмы, чаму? я не магу пакінуць машыну ў гэтым стане, і я не хацеў бы, што нікому не рабіў зла. я чытала на форумах, і я ўбачыў, што вы-сапраўдныя прафесіяналы ў вобласці яшчэ дзякуй, што прынялі мяне паміж вамі.....

Іван

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Прапаную купіць sw multiecuscan (былы ***********), таксама, чаму?, ? праўда, што мы ў перыяд крызісу, але каштуе 50 еўра ў год...
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я згодны, бачыў грошы, якія вы выдаткавалі, не вырашаючы нічога, я б сказаў, што яшчэ 50€ для sw цалкам рабочы і афіцэр і яшчэ некалькі € для elm 327, які яго абслугоўвае, што вы можаце знайсці, а таксама ў нас у краме ў рэжыме on-line ў форуме нічога не параўноўвае,а вы можаце пачаць бачыць сітуацыю лепш.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Прывітанне Ivyxeddu83, я добра разумею вашу сітуацыю, і вы салідарны, так як я жыў, я таксама...
    У маім выпадку я думаю гэта проста rel?, толькі што, хто вы ? узяў груз ripararmela ? знікла (з майго эбу), таму я павінен быў забяспечыць яе...
    Калі вы вырашыце яе адкрыць, таму? ШМАТ увагі, чаму? ? легка пашкодзіць плату і кампаненты ўнутры.
    Акрамя таго (калі есць жаданне) нават зрабіць некалькі фотаздымкаў з этапаў рамонту, і могуць быць добрыя для дасягнення кіраўніцтва карыснай для іншых ", якія пакутуюць"...

Што тычыцца Fiat Ecu Scan, а таксама ліцэнзійных пагадненняў, каб пераканацца, ABS, трэба атрымаць таксама наступныя перахаднікі:
    OBDAdapter1.jpg

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28
    Мой страх ? марнаваць зноў і, як звычайна, і зноў атрымаць адмову.
    Я ўступіў у клуб альфа-і паміж першым, я шукаў якой-то " пытанне-адказ", што-то накшталт маей праблемы. на жаль, іх кожны кажа свае, але, шчыра кажучы, тэхнічнае, я не знайшоў нічога, толькі чуткі!
    а вы, мне здаецца, некалькі, так як я ў вас ужо? рэкамендуемы інтэрфейс і праграмнае забеспячэнне. Як я казаў Барт, я магу прыкласці фота і ўсе астатняе па нагоды гэтага эбу, так? у гэты час ? прама перада мной. Хлопцы, адзінае, падман гэты блок кіравання ? што не мае шруб, а тым больш суставаў, каб выцягнуць карты ? пластык зроблены на унікальны сплаў мы бачым толькі саленоід і легкі ў прасвет можна ўбачыць карту, але вы не разумееце, як яго разабраць. калі вы мне растлумачыце, як вы прымацуеце фатаграфіі дасылаю вам некаторыя матэрыялы, на якіх мы маглі б разважаць Разам. У любым выпадку аб праграме *********** або multiecuscan я бачыў, што c'? проста тэст, каб убачыць, калі клапан саленоід працуюць або няма. ? як я ўжо казаў, калі я павінен выдаткаваць на праграму, што то мне не дапамагае, я аддаю перавагу пакінуць яго ў спакоі; я прашу ў Вас прабачэння, але калі я страціў працу, я павінен атрымаць мне заўседы рахункі ў кішэні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ivyxeddu83 Visualizza Messaggio
    Хлопцы ...адзінае, падман гэты блок кіравання ? што не мае шруб, а тым больш суставаў, каб выцягнуць карты ? пластык зроблены на унікальны сплаў мы бачым толькі саленоід і легкі ў прасвет можна ўбачыць карту, але вы не разумееце, як яго разабраць....
    Менавіта па гэтай прычыне мае паведамленне папярэднія я пісаў: "Калі вы вырашыце яе адкрыць, таму? ШМАТ увагі, чаму? ? легка пашкодзіць плату і кампаненты ўнутры."

...калі вы мне растлумачыце, як вы прымацуеце фатаграфіі пасылаю вам крыху матэрыялу, на якім мы маглі б разважаць Разам....
    Каб прымацаваць фатаграфіі вы павінны націсніце ніжэй кнопку "Рэжым? Пашыраны".
    Вы распасціраецца пад акном, і ўбачаць новыя каманды.
    У гэты момант націсніце кнопку "Кіраванне ўкладаннямі".
    Вам адкрыць? у гэты момант новае акно.
    Цяпер трэба націснуць ў правым верхнім куце "+ Дадаць Файл"
    Адкрыецца новае акно, і вы павінны затым націсніце цяпер на "Выбар Файла"
    Вы адкрываеце, а затым яшчэ адно новае акно, і тут вылучыце тэчку, дзе вы захавалі фатаграфіі і тут пайсці і выбраць файлы, якія вы хочаце загрузіць.
    Выбраныя цяпер усе вашы файлы, трэба націснуць на "Загрузіць Файл"".
    У гэты момант мы закрываем усе адкрытыя вокны, акрамя першага, у якім вы ўбачыце загружаныя файлы! Тыя, якія адлюстроўваюцца перацягнуць у ніжняй частцы акна.
    У гэты момант проста націсніце на кнопку "Уставіць у онлайн" і абярыце "Факт" і для магіі, вы знойдзеце вашыя файлы, укладанні!
    Калі вы будзеце прытрымлівацца гэтыя крокі, вы не можаце памыліцца, вы ўбачыце, што ? pi? доўга пісаць/чытаць, што рабіць...

PS: Я заўважыў? што, загружаючы выявы непасрэдна, на сайце віцэ-іх шмат (а іх не відаць) то вы павінны, пры неабходнасці, перад zipparle (нават у адной толькі файлы), так што яны не будуць скараціліся...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Мяне і здарылася аналагічная праблема, і гэта быў выключальнік ступняў..ад quatro грошы...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28

Блок кіравання Abs Alfa Romeo 147 1.9 Jtd 16v 140 Л.С.

Усім прывітанне
    як вы? я спадзяюся, добра!
    сення, як і абяцаў, я зрабіў невялікі рэпартаж на блок кіравання, аб якой я казаў. я зрабіў некалькі фатаграфій, улічваючы, што некаторыя не разумеюць так добра, і здаецца размытым. фота ? мэтавых гл. ніжэй саленоід, улічваючы, што іх эбу ? зачынена не пу? зняць і, як следства, я не ведаю, як умяшацца. Чакаем вашых каментароў
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-11-2012 ў 18:33

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28
    Прашу прабачэння, калі я размясціў файлы, укладзеныя ў 2 разы!
    Як ніколі, я не магу бачыць укладзеныя файлы пасля таго, як іх публічна??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Прашу прабачэння, калі я размясціў файлы, укладзеныя ў 2 разы!
    Як ніколі, я не магу бачыць укладзеныя файлы пасля таго, як іх публічна??
    на гэтае пытаньне я адказваю, што я запрашаю вас прачытаць нашы правілы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •