Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 40

Абмеркаванне: Карта a4 130cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187

Карта a4 130cv

Прывітанне ragazzuoli я хацеў бы спытаць вас невялікія info..., то ў мяне есць audi a4 майго сябра, на якой мне задавальнення ў супаставіць...я зрабіў першы крок, вельмі мяккая і машына ў кадр ? застаецца амаль жа, як і арыгінал, але з даданнем падаўжае добра...у запуск пасля 3000giri соль вельмі добра, я павінен сказаць праўду? у першую чаргу іх памерла цяпер ? паўставалі..нічога не сказаць...чытаючы "p"? таксама на іншых форумах, здаецца, што есць шмат іншых карт, па-за драйвер ecm, дакрануўшыся да машына ляціць, і вельмі мала дыму, каб не сказаць, практычна роўная 0, прынамсі, яны так кажуць...хто-небудзь з вас мяне пу? растлумачыць на гэтую рэч?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    варта даць некаторыя дадзеныя ў pi? уласцівыя ecu,нумар HW і SW, велічыня файла і мадэль ecu,з тым, што вы напісалі, наўрад ці вы зможаце? даць дапамогу

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    вядома, прашу мяне не так шмат хлопцаў тое Hw:0281011222 Sw:1037370445 файл ? вялікі 512Kb ? у ecu ? адзін edc15 чытаецца і пішацца з mpps ...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    2 рэчы, якія сапраўдныя для ўсіх, не толькі для вас.

1 - Калі вы хочаце погляд на карту, прыкладзеныя заўседы на врі і мод з максімальную колькасць дадзеных, можна
    2 - не верце ўсім, што есць? што гавораць на форумах, асабліва ў некаторых форумах італьянскіх, дзе гандлююць усе для выкладчыкаў cercandoti прадаць сваю карту, а потым у рэальнасці? яны не ведаюць, нічога зрабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    2 рэчы, якія сапраўдныя для ўсіх, не толькі для вас.

1 - Калі вы хочаце погляд на карту, прыкладзеныя заўседы на врі і мод з максімальную колькасць дадзеных, можна
    2 - не верце ўсім, што есць? што гавораць на форумах, асабліва ў некаторых форумах італьянскіх, дзе гандлююць усе для выкладчыкаў cercandoti прадаць сваю карту, а потым у рэальнасці? яны не ведаюць, нічога зрабіць
    А вешчуны...калі мы не крычы і мадыфікацыі вашай машыны, мы не можам ацаніць яго якасць? працы на ей.
    Магчымасці для паляпшэння есць для гэтага рухавіка, але калі я правільна зразумеў, вы шукаеце-й? пускавы момант на нізкіх абарачэннях відаць, што ? амаль як арыгінал...занадта рэпліку даступная на нізкіх абарачэннях падкрэсліваецца толькі органы счаплення, калі яны арыгінальныя..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Дзякуй шматлікім за адказы... вось гэтыя два файла..арыгінальныя і moddati...мы хацелі б змяніць, што лепшыя і нізкія дазоўкі...? сапраўды мертвая ўніз, я заяўляю, што гэтая карта не ? усе мукі майго шмат мне дапамог сябар, яна і я дзякую яго вельмі за яго дапамогу, я хацеў бы, каб? пачаць зразумець, як гэта зрабіць я таксама..што тычыцца карты з драйвера ecm я запампаваў p? карты ад вэб-гэтай машыны, і я заўважыў людзей, якія сапраўды закранулі крывыя з драйвера, я пі? што яшчэ цікава высветліць, што тып крывой, могуць апынуцца па-за драйвера для паляпшэння паслуг і, як яны кажуць, што мала дыму....Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне,так як вы ўжо зрабілі, звярніце ўвагу, калі вы просіце інфармацыю або савет, калі вы не пошту файл врі і mod названыя так, як павінна і з больш info магчымыя становіцца ўсе больш сумна дапамагчы, і многія не робяць гэтага,для астатніх я магу толькі сказаць, што і' выпраўлены занадта элементарна і не ідзе зусім, а так не правільна, і яе можа зрабіць нават дзіця павялічыць у % tot фіксаванай на карту, а на самай справе ў вас вынікі,фазы ўпырску ў парадку,абмежавальнікі крутоўнага моманту на паўтор,і яна памерла ўніз, таму што яна была зменена, толькі трохі ўверх і ў той бок,presione turbo, нават калі мне не падабаецца, можа ісці,узбагачэнне пры паскарэнні не ідзе нават і адрозніваецца ад сумежных,час overboost rimettili крычы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Прывітанне msport..дзякуй за адказ..тады прашу прабачэння, што не адразу прывеў арыгінальныя файлы і рэдагаваць не будзе? pi? гэтая памылка з майго боку, што карта была зроблена ў манеры p? клас я цябе не ведаю, што сказаць...не гуру ў поле, таму я не дазваляю сабе крытыкаваць. Пытанняў:
    1)чаму? абмежавальнікі крутоўнага моманту ідуць не вельмі добра, так? я прачытаў шмат паведамленняў, шмат людзей, на іншыя краіны, якія казалі, што фільтры зробленыя так, КРОК ладзяць...я прашу вас гэтыя info, чаму? я хачу таксама даведацца, як робяць усе тут таму я прашу вас у адпаведнасці з нормай, як трэба рабіць? затым, бачачы аднадумцаў, здаецца, аднолькава...(я бачу ў таблічнай значэння..)
    2)той жа пытанне, як рухаць узбагачэнне паскарэння, каб быць правільнай? я чытаю, што змяніўшы яго да 50% і да 1500 абаротаў, аўтамабіль мае тэндэнцыю заставацца хуткае...
    3)чаму? усе overboost не змяняюць ніколі? я часта чытаю, што рэкамендуюць застануся арыгінал...

Дзякуй за тлумачэнні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    што абмежавальнікі крутоўнага моманту vanna зроблены прыступкі, я ніколі не чытаў вакол, для форумаў, каб быць сумленным, і таму я не ведаю, дзе ты мог бы чытаць гэтую рэч,то, калі вы ведаеце, як рухацца ўзбагачэнне паскарэння аўтамабіля не застаецца хуткае ,і, па-трэцяе час яно можа даць праблемы з турбо і прывесці да сур'езных пашкоджанняў, калі хвалістыя няправільна,і людзі, якія з тых карты, ведаюць, што з гэтым рабіць і як рухаць нагамі для мяне вельмі мала,і нават сярод гуру,многія нават не ведаюць, comemmuoverle але робяць мод стандартаў, тых карты або пазбягаюць проста рухаць нагамі, і гэта робяць большасць persone..........гэта на час boost ? мае асабістае меркаванне

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    ну, вядома, кожны мае свае меркаванне ? відавочна, я...я чытаў, не памятаю дзе, і казалі, што абмежавальнікі крутоўнага моманту факты ў крок ішлі-й? што добра....вось чаму нам?....а я стаўлю ў параўнанне абмежавальнікі крутоўнага моманту і, здаецца, што гэта факты, так у той жа шлях...можа быць, я не ведаю, добра бачыць або ecm я бюсты не ведаю....я хацеў бы зразумець, як рэдагаваць абмежавальнікі крутоўнага моманту і ўзбагачэнне паскарэння...хачу навучыцца, і не зламаць усе скрыні, каб хто-то...дзякуй ўсім

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •