Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 47

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214

Рэкамендую карту Audi A3 2.0 TDI 140cv

Прывітанне, хлопцы.. толькі што зарэгістраваўся і ўжо? я прашу савета на карце, што я st? робячы стаць тупей якое-то час..
    Гэта Audi A3 2.0 TDI quattro з SW 1037390138. На машыне мы збіралі гібрыдныя турбіны трохі больш? грубая арыгінал, і на падшыпнікі. Акрамя таго, мы выдалілі EGR і КАТ, але не магу націснуць гэтую машыну як след. Акрамя таго, я не змог выдаліць сістэмы рэцыркуляцыі ог з карты, ні з ecusafe, ні кіраўніцтва. выпадкова адрас? Спачатку згасае, затым пасля сарака кіламетрах ўключаецца кантрольная лямпа рухавіка
    Я адпраўлю карту на врі і апошні мод, які я зрабіў.. Дайце мне некалькі саветаў аб тым, дзе я памыляюся, ці, калі я няправільна ўсе
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    ніхто?
    дакладна, што не хачу, што мне зрабіць карту.. я адправіў, нават мой мод.. я проста хачу, каб хто-небудзь, растлумачце мне, дзе і як я павінен пайсці дзейнічаць, каб зрабіць лепш турбіны, якія мы сабралі, і як чалавек у раене EGR..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    ніхто?
    дакладна, што не хачу, што мне зрабіць карту.. я адправіў, нават мой мод.. я проста хачу, каб хто-небудзь, растлумачце мне, дзе і як я павінен пайсці дзейнічаць, каб зрабіць лепш турбіны, якія мы сабралі, і як чалавек у раене EGR..

заўтра я даю яму адзін погляд, і я вам скажу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    заўтра я даю яму адзін погляд, і я вам скажу.
    Thanksss

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне,я толькі што аднаго погляду на карту,то не ведаю, калі мы пра карту або, калі вы яшчэ не спрабавалі, але я кажу толькі, каб не паспрабаваць яго, або зняць яго адразу, таму што за сур'езных пашкоджанняў тут не гаворыцца пра нейкую памылку, але вы кажаце, што гэта ўсе зусім няправільна, і зменены mostruosamente і я кажу, усе,акрамя таго, абмежавальнікі крутоўнага моманту-таксама mmostruoi але адмоўна паўтараю, як брат вярніце яго неадкладна на врі і звярніцеся да спецыяліста, таму што не ў крыўду гэтай карце гэта зроблена тымі, хто не разумее нічога.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Я ведаю, што я прамільгнуў мод няправільна.. Я зрабіў столькі выпрабаванняў... Сення ўключаю ноўтбук і месца гэтага ў цяперашні час загружаны. Аднак, забываючы, што гэта ўсяго толькі выпрабаванне (фільтраў ведаў гэта, але не пытайце мяне, чаму? але ў мінус ішлі лепш, то я іх, скідаюцца ў врі) на які адсотак я магу націснуць на кнопку. Парз. і прэс-turbo? Я заяўляю, што не так? кінула., машын у мяне
    падстаўце але гэта ў частцы турбіна ўжо іншая? ад новай не ? ніколі не пайшоў добра..

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я разумею, што рабіла шмат тэстаў, але я не разумею, што выпрабаванне можа быць паменшыць на 100% абмежавальнік крутоўнага моманту або павялічыць што-то накшталт 4600 ачкоў, ціск турбо,у любым выпадку электроннай пошты, што і ў бягучым, мы бачым іх, як ты выказаўся.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я думаю, што лепш месцаў, што правільны файл, перш чым вам дадуць любое меркаванне або савет па параўнанню
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    4600 ачкоў? не, мы павінны быць непаразуменне.. можа быць, 460.. я выкарыстаў ecm 2001. Пытанне абмежавальнікі крутоўнага моманту не пытайцеся мяне, чаму? але, здавалася, яны працавалі, наадварот, гэта-тое, чаму? на гэтай карце я іх апусціў..

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    4600 ачкоў? не, мы павінны быць непаразуменне.. можа быць, 460.. я выкарыстаў ecm 2001. Пытанне абмежавальнікі крутоўнага моманту не пытайцеся мяне, чаму? але, здавалася, яны працавалі, наадварот, гэта-тое, чаму? на гэтай карце я іх апусціў..
    глядзіце, прама як сябар гэтай карце і неадкладнага выключэння.

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •