Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187

Як разлічыць авансавыя плацяжы

Прывітанне, хлопцы вось мой першы пост, і я спадзяюся, можаце мне дапамагчы, вельмі важная рэч, і ў бензінавых рухавіках, але таксама і тых, дызель, кажу АВАНСАВЫХ...я нядаўна супастаўляецца скутэр з рухавіком вельмі старанна...і я прачытаў цэлых дзве карты, то скутэраў арыгінальны, а другі на іншай скутэр з такім жа рухавіком і той жа ін'екцыі, і я заўважыў, што крывыя авансавых былі зусім розныя...цяпер я хацеў бы спытаць, што можна змяніць? чаму? мяняюцца толькі авансы? праблема ? што крывыя яны зусім розныя...калі вы хочаце размяшчаць фатаграфіі двух крывых авансаў так што, магчыма, калі вы хочаце, мы можам пагаварыць пра гэта вялікі дзякуй ўсе, хто мяне ўзяць? гэта пытанне псіхічнага

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Прывітанне Метраполіс, пошту, фатаграфіі ці карты, мы бачым, што гэта...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    той, не ? формула, якая адбываецца ад развіцця серыі mclaurin...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    відаць, што вы ведаеце, што вы кажаце....і вы сцвярджаеце, зверху вашы вялікія веды,якімі вы вельмі асцярожныя, каб не dispensarne нас, бедных смяротных,навучы нас,.... Госпадзе, што ўсе вы ведаеце, напрыклад, падняцца на ваш "усявышні"**** llo.....
    калі вы не разумееце сэнс гэтага паста кажу я, ясна, і вакол людзі, як вы, які лічыць, што ен ведае і разумее ўсе, але што то puntalmente аказваецца прама процілегла
    я не выношу шмат...
    ад вашых пастоў за прасвечваць і быць майстрам сусветнага класа, але сапраўдныя майстры, яны адчуваюць камфорт у навучанні есць? што ведаюць іншыя.....
    у адваротным выпадку вы можаце risparmiarti добра вашых прац..дзякуй
    я не пыхлівы і не з тых, хто лічыць, што ведаць на самай справе, а не пісаць castronerie, калі не ўпэўнены не пішу, caz.. як гэтай формулы... тэарэмы Mc Laurin служыць для ацэнкі збежнасці паслядоўнасці лікаў a priori і без таго, каб зрабіць развіцце... формулу ? была размешчана ? трывіяльным прымяненне тэарэмы Карно, што ў цяперашні час ен таксама вывучае ў пачатковай школе (трыганаметрыі для тых, хто не памятае)... я не хачу быць настаўнікам, ніхто не n? я магу insegante матэматыкі... тады было цікава, як вы на карту вярнуцца ў параметры ўставіць у гэтую формулу? калі вы ведаеце, чаму? вы мне не адказалі?... мне здаецца-й? відавочна, не трэба пісаць рэчаў, знойдзеных тут і l? не s? праца...між сказаць bagianata і маўчанне другі варыянт ? лепшы ricordalo...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Хлопцы, заўтра я бачу, узяць два файла і я іх прыношу дадому такім чынам, вы __________________ выявы на жаль, трымаю іх у кампутар, што я ў бункер ...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Гэй, хлопцы, не оспаривайте...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    на самай справе, калі я не гаспадар ўласнай канцэпцыі, не я ... а ты месцы кінематыка і формулы, што нават не ведаеш, для чаго патрэбныя і як выкарыстоўваць... пытанне, якое я задаў быў толькі для таго, каб падкрэсліць што ? непрыдатным для нашых мэтаў... вар'іруючы параметры на карту рух ? заўседы... даўно... і ў любым выпадку, вы ніколі не знойдзеце чарцяжы з памерамі рухавіка гандлю...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    і трэба паказаць, што вы кажаце рухавік

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    і трэба паказаць, што вы кажаце рухавік
    больш або менш, не ? аднолькава на ўсіх рухавіках?ці мяняецца ў гэтым выпадку?дом costrutrice або тып аўтамабіля?безумоўна, паміж дызель і бензін c'? розніцы, але блок кіравання інтэрпрэтуе значэння numeretti, што мы ідзем, каб павялічыць або паменшыць!!?дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Я адзінае, што ведаю, і што я чытаў ? што авансы я кажу, чым бензінавы рухавік...калі не зробленыя ў доўг, рухавік робіць дрэнна, і калі занадта ранні рухавік спрацуе і шчыліны...тады, відавочна, я кажу для чытання, і для невуцтва...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •