Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 69

Абмеркаванне: праблема з mpps v12

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61

праблема з mpps v12

прывітанне, хлопцы, сення мне прыйшлі белыя валасы, калі я ўбачыў ecu маей машыны заблакаваная. Я купіў mpps v12 то з кансервавай банку, і сення ўпершыню я хацеў паспрабаваць, я падрыхтаваў файл mod. я адкрыў праграму ўсталяваць марку аўтамабіля, мадэль і тып ecu edc 16u1 я код, усе окей "адкрыць файл", спампаваць файл, ен пачынае рабіць запісы вельмі павольна (у параўнанні з galletto 1260, што ставіць нас 100 секунд) 5 хвілін каля 1 мега файлы ў канцы запісу, і гарыць чырвоная паласа з надпісам (запіс няпоўны) або што-небудзь у гэтым родзе, не памятаю, і праграмы акно, якое запрашае мяне пасылаць ***** у mpps. Я потревожьте і я спрабую пісаць зыходны файл у recovery mode, які ідзе ў добры канец, прыводзіць у рух аўтамабіль, усе добра, паспрабую пісаць у стары файл mod. які стаяў на ecu і раней, але нічога ж паведамленне, спрабую ў recovery mode, каб напісаць усе тое, мод. ужо воск, і нічога, у канцы ліста мяне заўседы выходзіць тое ж паведамленне, што кажа мне, каб адправіць ***** у mpps. Перапісаць зыходны файл у recovery м. я знайшла свой стары gallaccio, і пішу ў файл файл mod. што я стварыў і што я не прымаў яе mpps, і ўсе напісана правільна, толькі 100 секунд. Цяпер тое, што вам цікава, і, як ніколі mpps піша мне толькі арыгінал і зменены файл няма???? Я нават спрабаваў выдаліць і пераўсталяваць, але нічога, праблема застаецца. Знікае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    аўто

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    паспрабуйце прачытаць файл, які вы ў ecu і паглядзець, калі таму чытанне.
    у канцы чытання параўнайце памеры файлаў, каб убачыць, калі ? роўна мод, які напісаць з пеўнік
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    выбачайце magi1984 але калі з гала мяне іх піша, і арыгінал і мадыфікаваны павінны быць для сілы, памеру правы. аўтамабілі і golf plus 1.9 tdi ніколі не было праблем з старога пеўня..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Вельмі дзіўна... у мяне аналагічная праблема з multijet...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    калі ен быў няспраўны, я не павінен быў пісаць нават не арыгінал, я думаю.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я згодны з вамі, не выходзіць, што няспраўны ne памер, які, аднак, будзе роўна, што чытаць з пеўня пяро, я хачу вам сказаць, што тое, паміж тым, я хачу ведаць, калі вы спрабавалі чытаць, і ў выпадку, калі ў парадку чытання, а затым я хацеў бы ведаць, што пратакол вы чыталі? напішыце менавіта тое, што есць напісаў у пратакол, які выкарыстоўваецца mpps.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    потым у recovery mode я напісаў арыгінал

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    толькі тыя, якія змяняюцца, што мне не піша, я не ведаю, perche. boooo

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    прабачце, але на праграмнае забеспячэнне ў левым верхнім куце ce параметры чытання значэнне толькі дадзеныя (па змаўчанні) і правільна ці я павінен паставіць яго ў поўны (Kline Only)

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •