прывітанне, хлопцы, сення мне прыйшлі белыя валасы, калі я ўбачыў ecu маей машыны заблакаваная. Я купіў mpps v12 то з кансервавай банку, і сення ўпершыню я хацеў паспрабаваць, я падрыхтаваў файл mod. я адкрыў праграму ўсталяваць марку аўтамабіля, мадэль і тып ecu edc 16u1 я код, усе окей "адкрыць файл", спампаваць файл, ен пачынае рабіць запісы вельмі павольна (у параўнанні з galletto 1260, што ставіць нас 100 секунд) 5 хвілін каля 1 мега файлы ў канцы запісу, і гарыць чырвоная паласа з надпісам (запіс няпоўны) або што-небудзь у гэтым родзе, не памятаю, і праграмы акно, якое запрашае мяне пасылаць ***** у mpps. Я потревожьте і я спрабую пісаць зыходны файл у recovery mode, які ідзе ў добры канец, прыводзіць у рух аўтамабіль, усе добра, паспрабую пісаць у стары файл mod. які стаяў на ecu і раней, але нічога ж паведамленне, спрабую ў recovery mode, каб напісаць усе тое, мод. ужо воск, і нічога, у канцы ліста мяне заўседы выходзіць тое ж паведамленне, што кажа мне, каб адправіць ***** у mpps. Перапісаць зыходны файл у recovery м. я знайшла свой стары gallaccio, і пішу ў файл файл mod. што я стварыў і што я не прымаў яе mpps, і ўсе напісана правільна, толькі 100 секунд. Цяпер тое, што вам цікава, і, як ніколі mpps піша мне толькі арыгінал і зменены файл няма???? Я нават спрабаваў выдаліць і пераўсталяваць, але нічога, праблема застаецца. Знікае