Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: Avviamneto гарачай Audi A8 3.0 TDI

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478

Avviamneto гарачай Audi A8 3.0 TDI

Добрай раніцы, хлопцы,
    Я новы на форуме, і хацеў бы дапамогу, як выдаліць раздражняльны дэфект гарачы старт машыны майго бацькі.
    Сказаць па праўдзе, не ? маланкі, пачынаючы нават халоднай. У той жа час, відавочна, будзе вельмі моцна@? у форуме абмяркоўваецца, уласцівага
    у тэме
    Загадзя дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-11-2012 ў 11:52

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для гарачы старт c'? кіраўніцтва на форуме, вы ўсе яшчэ не можаце бачыць, чаму? не ў вас мінімальная колькасць паведамленняў, у любым выпадку, удзельнічаючы ў форуме, вы знойдзеце і шмат іншых кіраўніцтваў.

шчыра кажучы, не думаю, што гэта праблема аўтамабіля вашага бацькі, то праблема ўзнікае толькі TDI, а ваш ? gi? common rail
    акрамя таго, вывучыўшы карту, якую вы публікуеце крывых крутоўнага моманту пры старце роўныя, і, на мой погляд, правільна, ? як калі б VW ў вас ужо? выпушчаны аўтамабіль з ФІКС для пуску гарачай
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Дзякуй за адказ, то праблема не ? для пошуку на карце або ва ўсякім выпадку што-то для паляпшэння пуску ? магчыма?
    Уявіце, што вашу машыну ? заўседы трымалася добра, але мае свае 250000 км

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для мяне ? pi? механічная праблема, магчыма, звязана з фарсунак, якія робяць намаганні, каб развеяць яго падчас запуску, магчыма, з-за бруду, у рэшце рэшт 250000km сон прабег па
    аднак, калі вы хочаце адабраць у нас сумневы, вы можаце паспрабаваць даць трохі дызельнага паліва ў pi? падчас наконт правільнага індэкса і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль, калі ен паляпшае або няма
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на самай справе, як кажа вешчуноў здавалася б, што гарачы старт і ўжо прымацаваныя, але вы можаце ўсе ж паспрабаваць,зараз у вас privileggi для таго, каб спампаваць, а затым ўдзельнічае ў форуме, і паступова дасягне толькі ў выпадку, калі месца тэставага файла.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Дзякуй, у бліжэйшыя некалькі рэчаў, якія я хацеў бы зрабіць выключэнне egr і зразумець, што можа паўплываць на розных картах кіравання акп.
    Відавочна, што з змяненнем ў S дазавання рухавіка змяняецца, як калі б было два пераўтварэнні па-рознаму, але я interessebe ведаць, калі што робіць педаль газу больш ці менш адчувальныя, вы можаце змяніць паводзіны tiptronic

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    вядома, калі вы зменіце адлюстраванне адказвае па-рознаму на абмен у абодвух рэжымах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Адчуванне, што я ? што ў абмен ен апрацаваны ад абаротаў і ад становішча педалі,
    Яшчэ гэта паскарае і пасля змены, пасля чаго павелічэнне адчувальныя? педалі павінны дамагчыся поспеху, каб змяніць раней?
    Існуюць карты з рознымі абмен на S?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Між тым, я кладу шукаеце damos, што мне можа дапамагчы зразумець, ці есць ? дзякуй пуску, так і халоднай, і гарачай.
    Ці магу я спытаць, ці есць затрымкі ўпырску можа даць migliramenti?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    80
    а мне здаецца, што есць кіраўніцтва па запуску

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні