Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529

тых, хто выкарыстоўвае powergate мне пу? даць водгук?

я нядаўна прадаў powergate s II атрымаў гэта выкарыстоўваецца і не выкарыстоўваўся.
    сення я звязаўся з тыпам, да якога я прадаў powergate і кажа, што не працуе, кажа, што не хапае кампанентаў у адпаведнасці з ім.
    я, шчыра кажучы, не я ніколі не выкарыстоўваў яго для чытання/запісы, я проста падлучаны да камп'ютара і запраграмаваць, каб праверыць, ці, калі КАМПУТАР то выкупіў

ен кажа, што яму памылка: памылка падчас чакання

у вас параіць мне па нагоды гэтай памылкі?
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    шчыра кажучы, мне здаецца дзіўным, але ўжо, што ен адкрыта зрабіў няправільна,калі ен быў тут, на мне праверана і працуе,скажыце яму, каб адправіць яго да alien і зрабіць гэта, калі ласка, праверце на сваіх.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я ведаю, што не павінен быў яго адкрыць,gi? гэта ? кропку ў маю карысць. Мая праблема ? ke чувак, я адкрыў спрэчка з прэтэнзіі на paypal, каб атрымаць render грошы, і я не ведаю, як рухацца. Ен у скарзе напісаў, што адкрыў тэму і не хапае частак...
    1 не павінен быў яго адкрыць
    2, не ? тэхнік alientech, каб вызначыць, ці хапае або няма з часткі.

Для мяне гэта хоча, каб хітры, трымаць інструмент і вярнуць грошы, paypal, што, вядома, абарона больш? пакупнікі, што прадаўцы

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    тым часам я патэлефанаваў у paypal, што мне сказалі, што цяпер яны толькі нагляд практыцы, калі тэрмін вяртання не дазваляецца, сярод нас прыватныя, і пакупнік аказваецца ў прэтэнзіі, то іх будзе ацэньваць усе дадзеныя, уключаючы тое, што аб'ект быў адкрыты, і, можа быць пашкоджаны пакупніком. а калі яны будуць рабіць вяртанне грошай пакупніку, нават калі гэты аб'ект ? быў адкрыты, і, можа быць пашкоджаны ад яго, то ў такім выпадку, калі да мяне вяртаецца тавар, у сваю чаргу, магу я адкрыць скаргу на пашкоджаны тавар і не адпавядае арыгіналу, які я пагружаны, і, такім чынам, патрабаваць вяртання...

заўтра патэлефаную, перад alientech, каб ведаць, што парода памылкі ? той час скончылася, і тады я тэлефаную яму, каб паспрабаваць зразумець, што ен зрабіў
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на самай справе,паспрабуйце адчуць сябе чужой і зразумець, што адносіцца да erore тым часам.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    памылка звязаная з тым, што не былі драйверы ўстаноўлены правільна, і SW не выяўляе powergate.
    або ен выкарыстаў тую версію SW

я патэлефанаваў тып і кажа, што ен выкарыстоўвае win7 64bit, я на маім ПК, я спрабаваў і тэставаў з win7 32bit

сення ў другой палове дня, сказаў, што з гэтым справіцца? тэст з win XP, і мне з гэтым справіцца? ведаць...і чакаем, і бачым...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    вешчуны не думаю, што не хапае ўнутры кампанентаў, улічваючы, што ты быццам у вас выдаленыя, тое, што вы сказалі, адказвае праўдзе?, даўно, мой сябар, была такая ж праблема, калі вырашана з дапамогай правільнай ўстаноўкі на win7 32 біт.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    у гэты момант, таму што не ўвойдзе ў яе кампутара з team viewer і ўсталюеце ты за дабро?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я яе прапанаваў сення раніцай, дарэчы, тэхнікаў, alientech, мне сказалі, што на 64bit проста зайдзіце ў тэчку ўсталеўкі C:\, увайсці драйвера ў папку і запусціць файл ftdidriver.exe для запуску ўстаноўкі драйвера...
    у тэорыі я павінен звязацца з ім сення ў другой палове дня, калі гэтага не робіць, я называю гэта ў канцы дня, каб паспрабаваць вырашыць

? сапраўды раздражняе, што акрамя таго, што прадаецца аб'ект працуе, вы адразу скаргу на paypal, дзе рызыка, які вы бераце грошы ад продажу, я павінен таксама sbattermi, каб вырашыць яго праблему, хоць тое, калі напляваць...

тым не менш, вы терр? у курсе, зараз дзякуй усім

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    АБНАЎЛЕННЕ

я звязаны трохі назад з teamviewer на ПК пакупніка.
    праблема не ? у powergate, праблема ? што не правільна ўсталяваць SW і памылка ў канцы ўстаноўкі.
    той КАМПУТАР ? стары catorcio з XP з пакетам абнаўлення 2
    і пасля заканчэння ўстаноўкі, якія tendando затым адкрыйце праграму, вы атрымаеце паведамленне пра памылку "Прыкладанне не правільна ініцыялізацыі 0xc0150002"
    у якасці далейшага доказы я зрабіў, падключыце яго да ПК з windows 7, то маем запампаваў SW, і мы ўсталявалі і вядома ж SW ? басейн без найменшай праблемы

Зараз ен сказаў, што andr? адзін з адным пк і калі атрымоўваецца ўсталяваць яго, мяне адцягвае спрэчка на paypal
    мяне што-то бесіць, чаму? нават калі я даказаў, што праблема не ? прыбора, але ? яго ПК і SW ўстаноўкі ен па-ранейшаму не хоча, каб я зняць пярэчанне
    я пункту portiamola да дна, я ўпэўнены, што з доказамі, што я даць paypal спрэчкі на нямецкай, а я

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •