на гэтым тыдні я павінен быў вярнуць двух блокаў кіравання lancia musa чаму блакуюцца, запіс ад mmps вы ведаеце што-небудзь пра
дзякуй
на гэтым тыдні я павінен быў вярнуць двух блокаў кіравання lancia musa чаму блакуюцца, запіс ад mmps вы ведаеце што-небудзь пра
дзякуй
дай нам пі? info, ты чытаў з mpps і фіксуюцца ў пісьмовай форме?
вы шукалі пісаць з mpps файл ложку з іншымі інструментамі?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
дзіўна mpps піша добра гэтыя машыны, калі было 90 л. с. трэба было абрэзаць файл да 1 мб xch? nn можна было прачытаць.
мне прынеслі эбу і я здымкі са BDM і я знайшоў e2p зменены.
і звярталіся smpre з mpps
нават дзіўна х мне mpps піша добра на гэты аўтамабіль.
я не ведаю, што сказаць, і' 2-калі на працягу некалькіх дзен, аднак, verifichero асабіста .
дзякуй
я у адпаведнасці з гэтым у гэтай "," strana. на ypsilon, тая ж праблема.
вы ? заблакаваны на запіс з mpps v12 я думаю, але ў нейкі момант запісу вы ведаеце? ен скончыўся, а ? мертвая, або ў тое, што пісаў?
У e2prom, што вы чыталі і знайшлі зменены, ў вас па параўнанні з рэзервовай копіі bdm?
я заўважыў адну дзіўную рэч: чытанне MPPS прачытаў правільна гасціны карту, але сустрэў? файл у то гэта быў "пусты", без значэння.
купон файл backuppato ад 2 мб 1 мб я па параўнанні з чытаннем з mpps, і аказваецца, што сустрэў? файл у той адрэзалі ? "істотныя", cio? есць значэння, крывыя і многае іншае.
Я б не хацеў, што з апошнім абнаўленне праграмнага забеспячэння (гэта што, - кажу я, есць абнаўлення па верасень 2012 г.) ўступілі прадставіў, тое, што для чытання назад казіно з mpps, які перадае файл няпоўны, такім чынам, каб апраўдаць тое блок для запісу...
было шмат часу, што не ўкладваў у рукі да ecu і пятніцу, каб даць "leccatina" да ypsilon mjet 6f3 90cv, я знойдзена, заблакаваная. Так ? таксама spansion...
аднак, калі ecu рэагуе на да ecu id mpps v12, вы можаце аднавіць яго, спакойна здымкі ўнутры файла выразаць з рэзервовай копіі, 2mb flash, без кантрольнай сумы або іншы.
Апошні раз рэдагавалася zioweb; 11-11-2012 ў 16:02
на жаль, эбу не звярталіся з bdm, але з mmps таму я не магу сказаць, мне давялося ўзяць e2p ад windows, што я і я riverginata.
не ведаю нават, з якой версіі mpps яны чытаць я documentero, у тым
прывітанне
Факты, даць файла ложак з mpps і параўноўваць з back up![]()
як трасіроўка калега вам зрабіць' ведаць
прывітанне