Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Абмеркаванне: Mpps Сумяшчальнасці..

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222

Mpps.. Сумяшчальнасць

Прывітанне ўсім .. Я б хацела зразумець што-то аб гэтых сродках, і таму я вырашыў зрабіць марской свінкі для іх праблема.. і што (магчыма)у мяне 2 машыны няма, сумяшчальных з гэтым. І Opel meriva 1.7 101 л.с. 2007 года павінна быць шчыльным.. дыягностыкі autocom бачыць, як edc30 і ў дыягназ не праблема, але з mpps... Нічога... іншы і брава 1.9 jtd 105, якія павінны быць сумяшчальныя ( edc15) ,autocom і раз'ем 3-кантактны, усе ок.. З mpps.. пры падключэнні обд all пераходны кабель выкарыстоўваецца autocom 3-х кантактны .. Нічога.. Я ад ECU не адказвае.., што я памыляюся.. Ps BMW 3-й серыі, я быў у стане чытаць..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    ...дапамога ніхто не мае ідэі??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    прывітанне, то opel не можаш гэта зрабіць ,і "брава" нават шчыльны патрэбен праграміст цьфу..... і, магчыма, іх не ведаю, у які момант 105 і стары стыль cio? трэба
    зняць eprom, і вы павінны супаставіць я ведаю, што вы не можаце зрабіць ні аднаго .....серыі тры назад, таму што будзе 01 або 02 у гэтыя гады accavallano пачатак чытання паслядоўны ....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    брава jtd вы можаце зрабіць гэта таксама з дапамогай galletto 20€ з некаторымі падлучэння да разеткі круглай.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    брава jtd вы можаце зрабіць гэта таксама з дапамогай galletto 20€ з некаторымі падлучэння да разеткі круглай.
    што вы разумееце пад "пеўнік ад 20 еўра"?інтэрфейс тып mpps або адаптар кабеля?я ўжо адаптар раз'ем obd fiat 3-pin, але не дзейнічае..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    [QUOTE=гоку;13566]што вы разумееце пад "пеўнік ад 20 еўра"?інтэрфейс тып mpps або адаптар кабеля?я ўжо адаптар раз'ем obd fiat 3-pin, але не дзейнічае..[/QUOT
    наш сябар msport казаў стары galletto 1260, а вы можаце атрымаць яе нават з mpps але ў некаторых ecu трэба зрабіць спасылкі, як кажа msport.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    [QUOTE=giarras;13568]
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    што вы разумееце пад "пеўнік ад 20 еўра"?інтэрфейс тып mpps або адаптар кабеля?я ўжо адаптар раз'ем obd fiat 3-pin, але не дзейнічае..[/QUOT
    наш сябар msport казаў стары galletto 1260, а вы можаце атрымаць яе нават з mpps але ў некаторых ecu трэба зрабіць спасылкі, як кажа msport.
    ..ок ..калі вы мне растлумачыце, alora спасылкі зрабіць..па крайняй меры, на гэтым полі ў мяне няма праблем..ўсе, калі мы гаворым пра грудзіны на эбу,калі я павінен адкрыць я нічога не задумваю і "гульня"на другую палову..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ...абнаўленне..я правяраў на fiat ducato camper 2.3 130 л.з., 2008 года .. edc16c39..чытаць карту ок..нават калі б мне прыйшлося выбраць іншую мадэль з-за адсутнасці майго..ps калі трэба, файл ori яго месца..скажыце мне, дзе і, калі я магу..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    зірніце на гэта месца паглядзець, калі вы, можа быць карысны.

http://www.professionalchiptuning.ne...td-100-cv-2001

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    зірніце на гэта месца паглядзець, калі вы, можа быць карысны.

http://www.professionalchiptuning.ne...td-100-cv-2001
    Затым кабель k.лайн, не ? тое ж, што выкарыстоўваць для дыягностыкі autocom?..

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •