добры дзень, вы можаце даць мне некалькі саветаў для выдалення egr на ford focus-Cmax . 2000TDCI ....у 2004 годзе ў мяне mpps і BDM.....
добры дзень, вы можаце даць мне некалькі саветаў для выдалення egr на ford focus-Cmax . 2000TDCI ....у 2004 годзе ў мяне mpps і BDM.....
з mpps я не магу вызначыць ......заўтра quardo дадзеныя на блок кіравання....
ford focus c-max 2.0 tdci калі і 115cv мантуе delphi і не будзе проста выдаліць egr калі і 136cv мантуе siemens sid 803 і sid 803a, у якім вы можаце выдаліць egr,але ва ўсіх трох выпадках вы не можаце прымусіць mpps але з bdm.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я карыстаюся ў паведамленне, каб сказаць вам, што я не магу выкарыстоўваць ecm просіць мяне прайсці
учора я чыста egr машына не так добра на самай справе клапан быў адкрыты ? цалкам бруднай, зрабіў гэта, я зноў загараецца кантрольная лямпа... дыягностыка значэнне ? 2% фіксаваны.....рухавік ? 200tdci 136 лс, то толькі ў bdm...***** і як я bachup.....c? што-то аб гэтым ведаць...? першае, што мне пашчасціла...
дзякуй, як мага хутчэй, я даю яму паглядзець.....
я вырашыў ...я бачыў, што ў мяне не было часу, каб яго выдаліць ....я купіў новы €90,00 сціплую цану...
ен шчыра кажучы, на гэтым аўто я яшчэ не зразумеў добра, што гэтую старонку.....