Хто-то будзе так ласкавы, каб даць мне ў вока, калі гэты файл зроблены прыстойна?
У дадатку Врі і Mod.
Ecu: Mjd 6f3 8DFC2/HW04P-3545-B595
Дзякуй.
Хто-то будзе так ласкавы, каб даць мне ў вока, калі гэты файл зроблены прыстойна?
У дадатку Врі і Mod.
Ecu: Mjd 6f3 8DFC2/HW04P-3545-B595
Дзякуй.
Добры дзень, напішыце яшчэ 8DFC2?? і MJD6F3
бачыш, што і зусім іншы ECU толькі праграмнае забеспячэнне і траюрадны брат...
файл, здаецца, у парадку з тым, што я зрабіў?
калі перайсці на сайт mtx знайсці свабоднае праграмнае забеспячэнне, што робіць, упэўнены, добра, але не забудзьцеся скінуць ўсе параметры таксама скід дэградацыі алею і замена fap, перш чым пісаць файл
а калі ў вас праблемы, паспрабуйце гэта..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Прывітанне,па-першае, дзякуй за вашу гатоўнасць,за тое, што я пішу 8,таму што на таблічцы там напісана тоеу любым выпадку, я зразумеў, што ўсё гэта 6f3
Файл я зрабіў з Ads Dpf Remover,я рады, што мы зрабілі добра.
Пытанне,але калі ты не прыбярэш фізічна fap стварае праблемы?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Я бачыў на многіх аўтамабілях з EGR Off, сярэдняе рэгенерацыі павялічваецца..
г. зн. замест таго, каб кожны 1000 км праходзіць 1500
"лікі ў выпадку, калі ў мяне Часопіс, які я магу пераглядаць"
так што я мяркую, з'яўляецца перавагай, але таксама можа быць для тэхнічнае абслугоўванне вырабляецца для впускных калектараў, што будзе адпавядаць пасля завяршэння працы на гэтых 1,3..
Не магу спампаваць файл, каб праверыць яго, але калі ты гэта зрабіў з Ads Dpf Remover арыгінальны не думаю, што будуць праблемы..![]()