Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: Scodifica усяго marelli FIAT Punto 5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Scodifica усяго marelli FIAT Punto 5

Я scodifica усяго Marelli 5 у пункце 1.2 бензін, але аўтамабіль не заводзіцца, чаму я павінен абыйсці лініі can, і не магу знайсці інструкцыі аб тым, як працягнуць. Я проста пайду ў матацыкл, а затым любыя праблемы мяне не цікавяць.

Я павінен спачатку вызначыць свае драты, і што тады? Мне проста трэба спыніць? Толькі адна або абедзве лініі (Hi Low)?
    Дзякуй тым, хто можа дапамагчы, змагаюцца з scodifiche пасля пажару ў майстэрні, што ён знішчыў ключы ад аўтамабіляў для продажу або рамонту.
    дзякуй усім, хто мне захоча дапамагчы.

p.s. у мяне яшчэ пытанне адкрыты з нагоды scodifica.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    мае праграмы, але нічога не кажуць аб спыніць правадоў..
    кажа, толькі Запраграмаваць ST10F168/ST10F269
    ты кажаш пра невялікі ecu hibrida??
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Так, гэта тое, што. Зроблена з Marelli Цюнінг, але не частка.
    У сеткі я чытаў на C, так як пры ўключэнні мае зносіны з Боды і бярэ код. Электрыкі паведамілі, што ўстаўляецца рэле, што ў працягу першых секунд, адключыце цела, каб уключыць запальванне, а затым скідае лінію так, што ўсё працуе.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    можа быць, іншае праграмнае забеспячэнне не патрабуецца? загрузіць файл...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Я не чытанне. Я падключыў эбу на інструмент, які робіць scodifica ў аўтаноміі. У канцы ідэнтыфікуе яго як scodifica за ўсе (іншы варыянт быў неабыякавы панны). Так што я лічу, што гэта scodificata але чытала, што пры ўключэнні аднаўляе код ад ЦЕЛА, што не дазваляе стартара, і для гэтага патрабуецца прыпынак лініі can, але не знаходжу дакладных інструкцый.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Нічога. Я разламаў провад ПІН 29, але не частка. Мне сорамна: я не мог паставіць на матацыкл кофемолка няёмка, але павінен жа быць спосаб. Я ўпэўнены, што ECU як scodificata, інструмент заўсёды працаваў так, я павінен знайсці спосаб, каб атрымаць яго пачатку, а таксама з кантрольныя лямпы гараць з паловай пульт не працуе.

Дзякуй cinqueturbo для адказаў.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •