Прывітанне. Хто мяне кантралюе, калі я зрабіў добра scodifica усяго гэтага ECU. Я прачытаў eeprom 95320 і апрацоўкі файлаў з sw free, на якой прыведзены толькі 6F3. І так жа або файл няправільна? У канчатковым выніку на руку?
дзякуй
Прывітанне. Хто мяне кантралюе, калі я зрабіў добра scodifica усяго гэтага ECU. Я прачытаў eeprom 95320 і апрацоўкі файлаў з sw free, на якой прыведзены толькі 6F3. І так жа або файл няправільна? У канчатковым выніку на руку?
дзякуй
Я магу нават processartelo але паглядзіце тут ёсць на 100%
http://www.professionalchiptuning.ne...ati-vf128.html
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Няма, у базе даных няма. Мае сумневы, калі і апрацоўкі файла з праграма для 6F3 можа таксама прымяняцца для 6JF.
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
я лічу, што лепш зрабіць на flash, можа быць, чытанне ў bdm.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Мне ўдалося прачытаць у BDM, але ў мяне не працуе мод, што я раблю. БОС або Cinqueturbo, вы Можаце паспрабаваць Вы? Дзякуй
Паспрабуйце гэта
Дзякуй cinqueturbo. Як заўсёды
вы вырашылі?
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Вы УГА Вырашана. Цяпер у мяне іншы, што я не магу зрабіць. Адкрываю іншай пасадзе. гэта IAW 4AF.