Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: Праблемы VIN smemorizzato на ECU

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8

Праблемы VIN smemorizzato на ECU

У мяне праблема з рэно меган 2 , 2.0 dci 150cv , 2007 года, калі з MPPS я збіраюся зрабіць чытанне ID , адсутнічае VIN больш, што кадаваньне фарсунак, з маімі інструментамі дыягназ мне пацвердзіў, што менавіта не хапае, l ID software, і гэта не дазваляе мне перакадаваць інжэктары ( выкарыстанне delphi і wow ад wurth) , я, вядома, трымае як VIN нумар, што коды фарсунак, існуе якой-небудзь сістэмы, каб перапісаць VIN ў эбу без выкарыстання can кліп, які мне не належыць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Але гэта сумнеў " Праблема" і нарадзіўся?? што ўключае ў сябе??
    vin не чытаецца з усё інструменты, віды after market...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Гэта звязана з тым, што з mpps для чытання страціце, кадаваньне фарсунак і на гэты раз нават ВІНА

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    добры дзень, ужо здарылася са мной , трэба перапісаць vin і вы робіце гэта з diagnastico нават не арыгінал, я асабіста я зрабіў з texa, але таксама гэта робяць іншыя, вельмі верагодна, твае бацькі не маюць гэтай функцыі, знайдзіце калегу, які можа табе дапамагчы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Вы ў курсе іншых праграм дыягностыкі, якія могуць даць мне магчымасць перапісаць яго? менавіта таму, што, на Жаль, texa мае сваёй убудаванай аперацыйнай сістэмы

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    усе дыягнастычныя што-то робяць bosch, brain bee і іншыя, вельмі верагодна, нават launch.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Зразумеў, я паўтараю дыягназ сціплая Wurth wow snooper, якая працуе як з праграмай маці Wurth з delphi. Я не ведаю, калі гэта можа таксама працаваць з іншымі праграмамі, і калі сістэма для ўводу VIN я, шчыра кажучы, я не зразумеў, як гэта зрабіць ....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    інтэрфейс wurth працуе толькі з гэтымі двума sw, я выкарыстаў яго на некаторы час, і delphi, і, шчыра кажучы, не памятаю, калі ён робіць гэта, можа быць, вы, павінны ўбачыць у розных меню, на жаль, больш нічым не магу дапамагчы.мне вельмі шкада.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •