Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2015
    Паведамленні
    10

Чытанне і запіс эбу Alfa Mito 1.4 155CV

Прывітанне, у мяне ёсць неабходнасць адключыць праверку лямбда-зонда 2, таму што каталізатар ад праблем, гэта ўжо другі курс, і пасля крыху больш за год я апынуўся ў тым жа стане, што правёў на ўра!

Я хацеў бы ведаць, што мне трэба, каб падлучыцца і чытаць (пасля нават пісаць) эбу?

У мяне ўжо ёсць кабель, які выкарыстоўваецца для дыягностыкі, але я, здаецца, зразумеў, што не ўсё ў парадку.

Дзякуй усім, хто захоча дапамагчы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў MISTERAGE Visualizza Messaggio
    Прывітанне, у мяне ёсць неабходнасць адключыць праверку лямбда-зонда 2, таму што каталізатар ад праблем, гэта ўжо другі курс, і пасля крыху больш за год я апынуўся ў тым жа стане, што правёў на ўра!

Я хацеў бы ведаць, што мне трэба, каб падлучыцца і чытаць (пасля нават пісаць) эбу?

У мяне ўжо ёсць кабель, які выкарыстоўваецца для дыягностыкі, але я, здаецца, зразумеў, што не ўсё ў парадку.

Дзякуй усім, хто захоча дапамагчы.
    прывітанне, як ужо згадвалася, сам кабель для дыягностыкі не падыходзіць, трэба адпаведнае абсталяванне, каб зрабіць гэта правільна, каб назваць каго-то: kess, пеўнік, mpps і г. д. і да т. п., то вы павінны зразумець, які эбу выкарыстоўваецца аўтамабіль, паказаны вамі, каб зразумець, як гэта зрабіць, калі ў школе або праз паслядоўны порт, праз порт obd
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2015
    Паведамленні
    10
    Блок кіравання-гэта Bosch Me 7.9.10, можа чытаць і пісаць непасрэдна ў раз'ем OBD?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    З K ў раз'ем OBD я ўпэўнены, што вы можаце зрабіць, толькі ID чытання і запісы , а затым пачаць чытаць дадзеныя з ECU, потым знайсці файл з такім жа нумарам HW і SF, адрэдагаваць яго з дапамогай рэдактара (ты павінен быць добры, каб зрабіць гэта, і калі няма, то неабходна звярнуцца да прафесіяналаў ), а затым паўтарыць спакойна і драты, МОД.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    пеўнік, здавалася, што ён чытае і піша ў бд, як кажа са свайго спісу, што прыведзены тут
    "Mito 1.4 l 16V/16V Tjet Bosch ME 7.9.10 Цнота/W Yes Flasher"
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    певень, калі ён у банку даных цябе ад віртуальнай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    певень, калі ён у банку даных цябе ад віртуальнай
    а на самай справе ў спісе з'яўляецца чытання, віртуальная
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Калі вы не чытання, віртуальная даступны згаджаецца з тым, што адкрываеш і ты ў boot, некалькі pin-код, каб пакласці ў масу.
    А паміж fgtech і кесс вам два файла памер розныя, так што калі вырашылі пісаць у бд, пераканайцеся, што файл падыходзіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    недахоп у школе, што вы выключыце праблемы непатрэбных.. марнуйце менш часу, каб адкрыць, чытаць і пісаць, чым чытаць і пісаць бд
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    недахоп у школе, што вы выключыце праблемы непатрэбных.. марнуйце менш часу, каб адкрыць, чытаць і пісаць, чым чытаць і пісаць бд
    Ну і дарма.....і таму, што Такім чынам, у вас ёсць добры рэзервовага капіявання вашага Ecu, і затым вы можаце напісаць бд, і калі што-небудзь здарыцца, у рэзюмэ, у любым выпадку ў Boot

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •