Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485

шукаю тэрмінова чытання bdm для opel zafira, які 1.9 120cv edc16c9

добрай раніцы, сябры, як назва шукаю тэрмінова файла ori-ложак у bdm для zafira, які 1.9 mjet 120cv ....

hw: 0281012549
    sw 1037A50359

знайшоў у раздзеле bancadati... але не ведаю!!', калі файл ? ложак у bdm....
    калі чытанне ? поўны было б лепш, так што controllose, калі яны ? туды нават e2p!!!
    l' аўтамабіль ? спыняецца.... я павінен быў зрабіць яго defap.... азнаеміцца з mpps... і памылкова напісана з гала v2.... вынік.... ecu прыбітыя!!

дзякуй усім

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    файл адправіў, ад мяне ? чытаў з kess v2, не s? калі kess на гэтай ecu робіць чытанне поўнага flash або частковай.
    калі ? поўны вы можаце выкарыстоўваць тое,

проста адкрыць файл і кантролю, калі ў пачатку есць шмат FFFFFFFFFFFFFF азначае, што чытаць ? частковае, у адваротным выпадку ? поўнае

пачакайце думку аднаго пі? эксперт на мяне? для пацверджання гэтай тэорыі
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    у пачатку, не ? ягор.... на вока ? поўнае.... але потым яшчэ сумневы мяне знаходзіцца.... у scodifica часткова??? вы ад flash на гэтых ecu?? як мне здаецца, гэта праўда???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735

Opel zafira, які 1.9 cdti 120cv

глядзіце, калі вы пу? быць карысным.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-10-2012 ў 16:11

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    глядзіце, калі вы пу? быць карысным.
    giarras мне шкада, што менавіта ты робіш енто глупства, калі вы павінны быць першым, каб выконваць невялікія рэчы, якія робяць форум у чысціні і парадку,я памятаю, што, калі, як у гэтым выпадку карыстач шукае файл ori спачатку паглядзіце, калі маецца ў базе дадзеных і ў выпадку, месцаў, дзе спасылка можаце знайсці і спампаваць яго, або месца вашага файла ў базу дадзеных у парадку марка і мадэль, а затым, у месца спасылкі, вось і ўсе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    дзякуй giarras.... але пытанне.... я кідаю яго ўнутр, так, кім? ці я павінен зрабіць частковае???

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    дзякуй giarras.... але пытанне.... я кідаю яго ўнутр, так, кім? ці я павінен зрабіць частковае???
    калі файл поўны, я б сказаў, зрабіць чытанне ў bdm, а затым напісаць поўны файл размешчаны ў базе дадзеных разам з вашым eprom,акрамя таго, я пацвярджаю, што напісана magi1984 калі ў пачатку паглядзець параметраў, і не ўсе ffff павінен быць паўнавартасным.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    прабачце, данііл, калі мел' размясціў тут файл.... але я думаю, што ен зрабіў для мяне, калі ласка, са мной....

а дзякуй за файлы, размешчаныя giarras і файлы, размешчаныя вешчуноў ў базе дадзеных, мне ўдалося запусціць аўтамабіль....
    яшчэ дзякуй усім вам!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вельмі добра, важна ? яго ў рух
    PS: калі вам трэба, я нават файл dpf off, чаму? я таксама быў defappata гэтай zaffira
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    на самай справе, я папрасіў прабачэння з нашым адміністратарам ? быў + моцны мне спакойна дапамагчы бліжняму ? мой дэвіз.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •