Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259

Актывацыя Круіз-кантроль peugeot 307

прывітанне ўсім, у мяне праблема з вышэйпаказаным аўто з рухавікамі 1.4 HDI эбу EDC16C39, я падключыў джойсцік круіз-у гняздо, з дапамогай дыягностыкі я меў зносіны з bsi наяўнасці і на самай справе ў квадрант км-вынік c/c, але ў ecu кіравання рухавіком не дае мне іншага выбару, акрамя " без рэгулявання хуткасці з АБС на аўтобусе перададзены па мултиплексу" і на самай справе не працуе, я праверыў педаль тормазу і на самай справе нам не хапае, і сігнал на ecu, і ахвотна я ўставіў у пін-E4 ў раз'ем C без якіх-небудзь станоўчых вынікаў, сігнал счаплення-гэта ўжо падлучаны да pin E3, раз'ем C, мой пытанне хто-небудзь з вас знайшоў у маім такім жа стане, і ён вырашаецца?
    загадзя дзякуй ўсім
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    У мяне няма вопыту з 307, але ён усталяваны на 207 1,6 112cv sid807evo гладка, як алей..

магчыма, у 207 мае ўсе правадной?...

вы выкарыстоўваеце Lexia?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    У мяне няма вопыту з 307, але ён усталяваны на 207 1,6 112cv sid807evo гладка, як алей..

магчыма, у 207 мае ўсе правадной?...

вы выкарыстоўваеце Lexia?
    Прывітанне cinqueturbo, вы выкарыстоўваеце lexia я ўключыў протівотуманные фары і я правадной арыгінальнай сістэмы зварваць таксама вонкавага рэле на блок засцерагальнікаў маторнага адсека (калі гэта можа быць карысным на форуме я фота аперацыі) у адваротным выпадку не працавалі, даруй O. T., вяртаючыся да нас, я заўважыў, на схемах, прысутных на ******** і нічога, што эбу бярэ сігнал становішча счаплення і тормазы, і, параўноўваючы з аўто, я ўбачыў, што ў эбу прыходзіць сігнал толькі счаплення, і я правадной, сігнал, становішча, тормаз, думаючы, што гэта праблема, але ніфіга, у bsi усё ў парадку, ідзе добра, нават тэст кнопак, але ў ecu не адзін варыянт, у дадатак да без рэгулявання хуткасці з abs закручваць abs на аўтобусе перададзены па мултиплексу і esp, таму я думаў, што есць які-то пін-код, які ўключае функцыю прынесці станоўчы або проста прынесці ў масы, накшталт як працуе з старымі fiat uno для га, калі не памыляюся
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ну ведаеш, тое, што ты вырашыш, вядома...

калі ў цябе ёсць серыі з круіз вы можаце праверыць свае здагадкі
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ну ведаеш, тое, што ты вырашыш, вядома...

калі ў цябе ёсць серыі з круіз вы можаце праверыць свае здагадкі
    мой сябар мае версію "аўстралія" 1.6 hdi, але яны зусім розныя, і ён, як ты, без праблем актываваў функцыю круіз без абмежавальніка, таму што ў адваротным выпадку прыйшлося мяняць педаль акселератара (вядомая праблема для тых, хто збірае ўсе пасля).
    Для схем, знойдзеных у сеткі па нагоды гэтага edc16c3 яны худыя і не вельмі добра вядомыя ўсе кантакты, але гэта толькі некаторыя, на жаль, таму для мяне застаецца толькі здагадка без падставы да тых часоў, пакуль не знайду такі ж "працуе"
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Прывітанне cinqueturbo атрымалася, пры ўваходзе ў праграмаванне, як аўтамабіль citroen C3 і цяпер працуе, я туды трапіў, таму што абодва транспартных сродкі ў той час выкарыстоўвалі адзін і той жа эбу
    Алекс

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •