Damos пабудаваны мной на winols для OPEL CORSA 1.3 CDTI 69CV MAGNETI MARELLI 6J0 1320X177 01246JO01D
я спадзяюся, што я зрабіў што-то прыемнае для форуму і супольнасці
Damos пабудаваны мной на winols для OPEL CORSA 1.3 CDTI 69CV MAGNETI MARELLI 6J0 1320X177 01246JO01D
я спадзяюся, што я зрабіў што-то прыемнае для форуму і супольнасці
Алекс
Azz і добра.. паглядзім, калі і як толькі тыя карты, якія рыхтуеш :P
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Мммм, карты здаюцца правільнымі, не прызначыў 100%, а не ў лінію выдатна з Біт..
але 100% карысна для тых, хто пачатковец..
Я думаю, казаць ад імя ўсяго Форуму.. Брава.. Winols не проста жаваць & Дзякуючы прыхільнасці..![]()
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
блін !! дабрашчасныя тыя, якія маюць блок кіравання, па меншай меры, разумеюць што-то !! я пасля абнаўлення dieselgate не трапіцца больш нічога на маёй :Ці, калі хочаш, каб цябе вакол, так што я "damissi" гэта таксама hihihi
глядзі, ідэя складаецца ў тым толькі, што, так як мая ўжо глупства, я шукаю арыгінальны файл з абнаўленне dieselgate( чытаць з пеўня, так як я толькі, што чытаў з genius ..але менш, як і памер), каб даць файлы онлайн х зрабіць працу чыста ( я пераехаў з winols, файл у нью-genius аб файле ложак з пеўня, блок кіравання, мод, што я ніжэй, але не будучы на 100% упэўнены, што гэта правільна, я ўсё яшчэ чакаю х, каб убачыць, калі я лічу, мая абнаўленне )