Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Ціск турбо і Абмежавальнікі крутоўнага моманту SID 803 FIAT Scudo TD

Добры дзень, прыкладаю карту fiat scudo TD з SID 803.Машына памылка ціску turbo: я, магчыма, перабольшаныя, з крокам? Паспрабуйце паменшыць на 10% . Можаце пайсці? Таксама не ўпэўнены, адрасоў абмежавальнікі крутоўнага моманту. Хто-то можа паказваць? Дзякуй. Прыкладаю файл ВРІ і MOD HW 9666931180 , SW 9665100380.
    дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    я яшчэ не магу спампаваць файлы, але з вашага пытання я прашу цябе, ты вырас попыт turbo БОЛЬШ, чым 10%?? я разумею, максімум, калі вакол 2.43 з абмежавальнікам ў 2.58. таму, па мне, хай у абмежавальнік і павялічыць на максімум 0.15 бар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    ОК . Дзякуй lsdlsd88 :я апусціў press. турба +8% арыгінал. У карце з і г. Д. не магу знайсці абмежавальнікі крутоўнага моманту. Можа хто-небудзь даць мне некалькі саветаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    4BA22 і наступныя 16x16 карты педаль (не перавышаць значэнне max 32768=100%)
    5C140 12x16 lim дыму vs МАФ
    69F1C і 6A7C4 20х1 lim пара

калі вы можаце зрабіць усё паступова, не перашчыруйце з крокам, калі вы не ўжо файлы правераны x гэтых рухавікоў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    З і г. Д. па гэтым адрасе вы знойдзеце крывыя, якія не заўсёды звязаны з тым, што вы мне паказалі. Абмежавальнікі, напрыклад, яны маюць незвычайную форму. Іншыя карты па гэтых адрасах у канчатковым выніку ў сярэдзіне крывых. Гэтыя адрасы прызначаныя для 2d і г. Д. або што тое іншае? Таксама не практычна ў шаснаццатковым фармаце. Нягледзячы на апусціў prex turbo працягвае ісці ў recovery не на нізкіх перадачах, але на пятай пад нагрузкай. Можа быць колькасць дызельнага паліва?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Добры дзень, можа быць, што мы глядзім на іншы файл, таму што я не знайшоў у сеціве...

Упэўнены, што калі ты робіш карты падманваюцца, гледзячы на час, я overboost. Асабліва, калі вы не паднялі soi (авансы).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    ОК, я цябе зразумеў: я спрабую даць больш дызельнага паліва.
    Шкада, для сумневаў на абмежавальнікі крутоўнага моманту, калі вы не разблакаваць іх, я думаю, што ўсе змены будуць бескарысныя.
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Наогул-то, я казаў адваротнае.
    Падніміце часы -> overboost.
    Час -> нічога overboost .

У другім выпадку, калі вы хочаце надаць больш трэба прасіць. Так што педалі lim iq , дыму, пара, і г. д...

Заўтра, спадзяюся, змагу спампаваць, так я табе скажу лепш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    P. S: не разумею, чаму ты кажаш, што ты не знойдзеш з адрасамі, ты бачыш розныя рэчы?

[img]https://i.imgur*****/NVYpLvq.jpg[/img]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    mannagg........

лім 1.jpg

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы