Вынікі з 1 па 10 з 10

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Адрасы DPF marelli MJD6F3HW04P sw B192

Хто-небудзь можа падказаць адрасы карты, каб выключыць або пацвердзіць выдаленне DPF ад ECU у аб'ект? Я выкарыстаў DPF Remover 3.0, але, здаецца, я толькі зачыніў EGR (як я ўжо пісаў на папярэдні пост, зачыніў, каб знайсці рашэнне).
    Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    Забудзь гэтыя розныя sw пачаць рабіць ўручную, можа быць, калі месца файл ori&mod мы можам вам дапамагчы.
    акрамя таго, з таго, што я зразумеў, ты кажаш пра 500 праўда?
    Калі ты хочаш знайсці сябра, да ПАВІНЕН Быць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Вы ECU ў 500. Замест двух файлаў паспрабуйце даць нейкі савет, але я баюся, што ўручную не так проста выдаліць усе інструкцыі для DEFAP: Чакаю навін. Дзякуй вам вялікі і ўсяго добрага зрабіць
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Я лічу, што вырашыць. Я знайшоў усе адрасы неабходна змяніць, але (не паверыце) не ведаю, выкарыстоўваць вельмі ECM. Як я напрыклад, адрас 08AFFA прывесці значэнне 0101 00 гадзін і 08AFFE прывесці значэнне ад 0 да 0100? Выберыце толькі адзін біт я не магу змяніць значэнне. Калі цікавіць, магу падзяліцца адрасамі (калі ўжо не апублікаваныя на форуме, і што ў любым выпадку, я не знайшоў) Дзякуй усім, хто мне надаў 2 хвіліны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў gimarras Visualizza Messaggio
    Я лічу, што вырашыць. Я знайшоў усе адрасы неабходна змяніць, але (не паверыце) не ведаю, выкарыстоўваць вельмі ECM. Як я напрыклад, адрас 08AFFA прывесці значэнне 0101 00 гадзін і 08AFFE прывесці значэнне ад 0 да 0100? Выберыце толькі адзін біт я не магу змяніць значэнне. Калі цікавіць, магу падзяліцца адрасамі (калі ўжо не апублікаваныя на форуме, і што ў любым выпадку, я не знайшоў) Дзякуй усім, хто мне надаў 2 хвіліны.
    прывітанне Gimarras, адрас, які вы паказалі 080affa (можа, ты хацела сказаць, 08ffa) ужо ў 0000,, калі вы хочаце ўзяць яго ў 00 змены прадстаўлення, з 16 біт у 8 біт, а затым размешчаны на 08affb і правай кнопкай мышы ты 2 разы кнопку,(можна выбраць адрас з змяніць) у гэты момант на панэлі інструментаў паглядзіце, што ёсць 2 кнопкі з літарай м, М. (з вялікай літары) і м (маленькай), націснуўшы на M партоў значэнне абранага адрасы ў ff, націснуўшы на m парты абранае значэнне ў 0, вяртаючыся ў 16-бітным знайсці адрас 80ffa з змененае значэнне на 00, тое ж тычыцца і адрасы 8affe,толькі ў гэтым выпадку замест кнопак і г. д. выкарыстоўвайце клавішы + і - на клавіятуры і инкременты і декременты 1 раз, я спадзяюся, што гэта дапаможа, прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Вялікія сіска. Дзякуй, менавіта гэтая інфармацыя, што мне трэба. Я не цмок, інфарматыкі, і часам я губляюся ў простых рэчах. Я вырашыў зусім. Для таго, каб навіна я праверыў, што той жа вынік (магчыма, лепш), вы атрымаеце апрацоўкі файла з DPF Remover 3.0 . Тэма зачынена

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Прывітанне lui93, я знайшоў крывыя, каб змяніць для deFAP і закрыцця EGR, але з ECM не магу і змяніць. Напрыклад, шпіён ФАП па адрасе 080affa я павінен прынесці значэнне 0101 00 гадзін і на 08affe я павінен прынесці ад 0 да 0100. Тады для біт дэградацыі алею на адрас 088900 прывезці з 0100 да 0000. Значэння, згаданыя БІТ крыху па-рознаму (магчыма, таму, што, перш чым чытаць карту, трэба было сцерці памылкі, або прымусіць рэгенерацыі fap?). Дзякуй, калі я хацеў бы даць некаторыя рэкамендацыі. Тое ж для тых, хто будзе чытаць гэты пост і захоча дапамагчы. Я зрабіў амаль усё, і я губляюся на выкарыстанне ECM. Я, можа быць, адкрыць пост з іншай назвай?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    добры дзень, я даў яму вочы на ваш файл, і ёсць некаторыя біты, якія ідуць мадыфікаваныя,
    не адкрывайце іншыя пасады, у адваротным выпадку форум будзе impestaaaa давайце трымаць яго ў чысціні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    калі вы адчуваеце, пасля таго, як вы напісалі, файл, дайце ведаць, калі ў дыягназе знікаюць розныя чуткі, звязаныя з fap, і калі аўтамабіль ідзе добра, у той час, каб зразумець, калі гэта праграмнае забеспячэнне робіць добрую працу, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    DPF remover 3.0 не добра працаваць на dpf marelli.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •