Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207

Magneti Marelli IAW 5 C2 VS іншы ecu не гібрыд

прывітанне ўсім.....мая падпіска на гэтыя clio у цяперашні час і бясконцасць.

clio 1.2 16v 2002 года з Эбу гібрыднай IAW 5 C2.

у дыягностыцы "памылкі эбу", ідзе ў ход , разганяецца на ўра і працуе дрэнна, спажыванне.

я ўжо меў гэтую праблему, і гібрыдны модуль, які мае патрэбу.

у прынцыпе, калі я адключаю акумулятар і дайце астыць, пасля ад'езду, пакуль не выключу машыну таксама працуе цэлы дзень без зможаце без праблем.

але sel прыпынак на некалькі гадзін або з раніцы і забіраю пасля абеду да ўключэння запальвання застаецца там гарыць жоўтая лямпачка "ненармальнасць электрычны/электроніка", я раблю дыягностыку варот і запар, што дзіўна.

А калі не вароты ў памылцы, адключыце батарэю і праз некаторы час я павешу трубку і прывесці ў рух аўтамабіль і дасканалай.

Час таму іншы аўтамабіль, але не прывесці ў рух, у дыягназе "памылкі эбу", і гэта было месяца, што кружылася так да таго часу, пакуль не і самой гульнёй, замяніць ecu з scodifica часткова гульні з першага ўдару.

Цяпер праблема ў гэтым, і што я ўзяў 2 з ebay, усе і 2 смерці, мякка кажучы, ідзе 3-цыліндравы, іншы-не паскарае.

У мяне ecu выпрабаванні якія я зрабіў, і звярнуць аўтамабіль ідзе вельмі добра.

Я б хацеў, каб замяніць тыя, c2 T1 або сумяшчальны, што гэта не гібрыд.

Хто-небудзь з вас ведае мяне, каб сказаць, як я магу замяніць і калі тады аўтамабіль губляе прадукцыйнасць, у параўнанні з арыгінальнай??

Дзякуй вітаю ўсіх.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    дзякуй, я ўсё зрабіў сам....прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне mastang, як вырашыць? З якой блок кіравання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прывітанне маланка, я вырашыў, трымаючы c2 5....я зрабіў культуры да нядаўняга часу я нічога не рабіў, клио!

ён, наколькі я ведаю, ён замяняе c2 з T1, але не знаходзячы T1 даступны, і я павінен быў арганізаваць, таму не магу сказаць, калі вы можаце зрабіць.

чаму? першы ST 915160, што ніхто не можа чытаць, вядома, не з упа.

для таго, каб па параметрах аўто падыходзіць, павер мне, і лепш страціць, чым пакінуць!.....машына ідзе значна лепш, чым без, і вы можаце атрымаць scodifca разам на С2 без шкоды функцыянальнасці кандыцыянера, цэнтральным замкам і гэтак далей.

Калі вам трэба частковае і мае намер захаваць иммо арыгінальны, IUD таму ў выпадку, працуе вельмі добра.

ты спасылкі, выкарыстоўваючы шпількі, каб пін-код 1, і дастаньце змесціва, я выкарыстоўваю willem, што і выдатна, калі ведаеш, выкарыстоўваць яго, і я рычаг нават мёртвыя з-пад зямлі.....

Працэсы файл і адпраўляеце яго ўнутры....паварот ключа, і ты на кані.

Калі вы хочаце атрымаць scodifica усяго на ecu пакрыўдзіць, то табе патрэбны файл быў апрацаваны T1....у мяне ўжо гатовы.

у гэты момант ecu становіцца незалежнай ад уч.....Перамычак і Рэле бяспекі каманды з уч стартара і выходзіць, што цуд.

Вы павінны далучыцца таксама pin-L4 з М4 і адрэзаць жоўты провад на раздыме, так што выключыце параметры аўто падыходзіць і нашмат лепш.....

тое, што вам застаецца, калі вы хочаце, каб зрабіць чыстую працу, а індыкатар иммо міргае.

Есць 2 рашэнні, prm чыстымі рукамі з car prog, задайце дадатковы код з 0000 і ў гульні і зроблена.

Другі зняў карціну і отпаять святлодыед, і дастаткова нават проста супраціў, лёгка знайсці, вынікаючы адмоўнай сід жа.

ёсць вельмі падобныя рашэнні ў сеткі або амаль аднолькавых....але апошняе, што набліжаецца ён кажа, што кантролер не адказвае на працягу некалькіх секунд пры кожным ўводзе ў эксплуатацыю......скажам, на некалькі хвілін, часам нават на 5-6 хвілін, не і ідэальна падыходзіць, калі вы згасае ў руху.

з гэтым рашэннем у вас не ўзнікне праблем перайсці спакойна на 100%, нічога не губляеш кандыцыянера, у тым ліку....працуе ўсё без праблем.

Dimentcavo, вам ложак вакол каго-то, хто замяніў уч па якой-небудзь дэфект, і тады ён больш не працаваў, змяняючы e2p або паставіць іх на месца....гэта таму, што иммо ў гэтай машыне не ўсё ў e2p....дадзеныя шыфруюцца, вядома, і car prog, версія, што працуе, а адзін з тых, хто робіць гэта без праблем....я progammato нават некалькі ключоў.

Спадзяюся гэта было карысна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Дзякуй за тлумачэнне, і тое, і інфармацыя, з'яўляюцца карыснымі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    не кажучы ўжо пра....правераны і працуюць на 100%.....

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •