Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190

Nissan Terrano 2.7 125л edc15c2 чытанне запіс

Добры вечар, у бліжэйшыя дні я павінен чытаць terrano 2.7, што павінны падключыць edc15c2 праблема ў тым, што я не ўпэўнены, як чытаць; патлумачу: певень і ktag не маюць у спісе ваш аўтамабіль і не выконваюць чытанне ў школе, аднак, як певень, што kess робяць у паслядоўны, і не было б праблемы, калі не, што раз'ем для дыягностыкі не з'яўляецца класічнай, але прастакутная Для больш kess, я не ад ўказанні на меры засцярогі, каб узяць, каб прачытаць, так што я нават не ведаю, код ад кабеля або выкарыстоўваць яго, каб прачытаць гэта транспартны сродак. Робячы пошук у кіраўніцтвах я не знайшоў канкрэтныя кабелі для чытання гэтага транспартнага сродку.
    Хто-то ўжо сутыкаўся з гэтай праблемай? і хочаце, каб даць які-небудзь савет. Дзякуй і добрай працы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Мне здаецца, горы EDC15c2..
    павінны сабраць EDC 15VMP & MSA15.5
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Дзякуй за тлумачэнне, таму што мне здавалася, што прачыталі пра kess, што лічыў, як с2, але ў любым выпадку, загрузіўшы файл на террано, што ў мяне ў шэрагаў цыліндраў, ecm распазнае яго як edc15vmp, апошні заўсёды і г. д. мне паказвае што ўстанаўлівае, eprom, 29f400, так што калі б edc15vmp лепш адкрыць і прачытаць eprom подпаивать. З іншага файлаў terrano 2.7 і г. д. мне паказвае msa15.5 і паказвае мне, 27c010, што робячы хуткі пошук, здаецца, што 27c010 іх 2... Так што я думаю, што гэта экю, будзе лепш, калі мы не вымушаныя рабіць desolder і чытаць па-старому.

Дзякуй cinqueturbo ты адмыкнутая я быў у фіксаванай вы хочаце прачытаць з бд з разеткай альтэрнатывай. Калі ў вас ёсць што дадаць ці ёсць прапановы заўсёды вітаюцца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Citazione Першапачаткова Напісаў Andrea1 Visualizza Messaggio
    Дзякуй cinqueturbo ты адмыкнутая я быў у фіксаванай вы хочаце прачытаць з бд з разеткай альтэрнатывай. Калі ў вас ёсць што дадаць ці ёсць прапановы заўсёды вітаюцца.
    але, акрамя БД, можна паспрабаваць распиновка з другога пратакол для edc15VMP... і калі вы не ідзі ў той момант адкрыць і отпаяйте ^^ або, можа быць, ёсць нават "boot mode" у масы што-то?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Калі вам трэба купіць адаптар спецыяльна перайсці do распиновка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Я ўжо шукаў схема распиновка ў дакументацыі пеўня, і я не знайшоў нічога Калі мне прыйдзе машына праверыць раз'ем obd і блок кіравання, які збірае і ўбачыць, калі я магу знайсці рашэнне.
    Дзякуй за падтрымку я аднаўлю, як толькі я навінка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    EDC15VMP & MSA15.5 і некаторыя EDC15P збіраюць два 27C010 ад отпаять
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Прывітанне
    вядома 27C010 ад разлітоўка, як правіла, у 2001 годзе ў пуй збіраюць ecu чытаць у бд.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •