-
Праблема Passat EDC15 115cv
Добры Дзень..
Сення раніцай адзін, я спытаў, ці магу я risolvergli праблемы на сваім passat ,стаўшы пасля адлюстравання на практыцы мае індыкатар свечак напальвання, што міргае пастаянна... і ўключэння з'яўляецца надпіс "няспраўнасць рухавіка"я зрабіў дыягностыку і мне выйшлі наступныя памылкі:
Address 01: Engine Labels: 038-906-019-AJM.lbl
Part No: 038 906 019 AJ
Кампанент: 1,9l R4 EDC 0000SG 1305
Кадаванне: 00002
Shop #: WSC 00012
VCID: 5FC7D2D8DD26836
1 Fault Found:
00000 - End of output
35-00 - -
Гатоўнасць: 0 0 X X X X X X
і
Address 19: CAN Gateway Labels: 6N0-909-901-19. lbl
Part No: 6N0 909 901
Кампанент: Gateway K<>CAN 0001
Кадаванне: 00004
Shop #: WSC 00028
VCID: F0E52164B0B88CE
1 Fault Found:
01044 - Control Module Incorrectly Coded
35-00 - -
я спрабаваў іх сцерці-й? раз, але рэгулярна з'яўляюцца.
Я чытаў эбу і тады я параўнаў прылад (напісаны на ecu з тымі, ложкі ад obd. і я заўважыў, што яны па-рознаму.
Можа быць, у гэтым прычына такіх памылак??
Ці магу я аднавіць эбу, проста паказаўшы арыгінальны файл ecu?
І аперацыю, што мне рабіць у школе ў boot ці я магу зрабіць гэта без obd зняць ecu?
Апошні пытанне лушчака рызыка страціць код иммо?
выбачайце, мае пытанні, pivello але ў мяне шмат сумневаў, і я не хацеў бы зрабіць больш? беспарадак, чым тыя, што яны ўжо есць? былі зробленыя.
дзякуй
Апошні раз рэдагавалася virus1976; 24-10-2012 ў 09:15
Прычына: я быў няправы, - вярнуць аўтамабіль л.с.
-
я не зразумеў, але вы зрабілі гэта, вы мод?
Апошні раз рэдагавалася alfajtd; 23-10-2012 ў 17:16
-
няма alfajtd, машына ? была зменена трэнер у маім горадзе, але не ведаю, хто гэта
-
здаецца, што есць памылка канфігурацыі падушка бяспекі
-
я спрабаваў зрабіць кадавання з дапамогай vag, але не прымушае мяне рабіць нічога
Тое, што цікава і што на ecu порт дадзеных, але, чытаючы obd сыходзяць іншыя
-
а вы не спрабавалі спытаць яго ўладальніку файла-крычы?
-
Я папрасіў майго сябра, але не мае нічога, і не можа звязацца нават тыя, хто зрабіў карту
-
Можа быць, пошце файл у спецыяльным раздзеле, то есць той мод, які ты прачытаў, а затым параўнаць яго з крычы, калі вам здаецца, што гэта пытанне карту!!! Але, убачыўшы вынік, які вас сыходзіць на дыягностыку карта хацеў бы выключыць
Апошні раз рэдагавалася Каманду электроніка; 23-10-2012 ў 18:00
-
На жаль, я забыўся ключ у офісе з файлам крычы, а то ложак ад ecu, і заўтра, як толькі я магу размясціць файл.
Мой сябар сказаў мне, што, перш чым карту не гарыць ні адзін індыкатар. Ен зрабіў гэта дэфект на трэнер, які сказаў, што было што-то нармальнае і дастаткова было проста зрабіць скід з дыягназам ці пакінуць отсоединенной акумулятарнай батарэі ўсю ноч, каб выключыць індыкатар.
-
у вас есць асабістае паведамленне
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума