Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29

вкл вентылятараў з паслядоўным

прывітанне ,хто-небудзь мне можа сказаць, чаму загараюцца ўсе вентылятары з паслядоўнага порта ,лямпа иммо загарыцца роўным святлом, каб затым выключыць у 80%чытання,выканана з поспехам,і чаму ecm не можа знайсці драйвер, у крычы, але калі я пішу, марка і мадэль мне не прыходзяць цягнікі?калі я вазьму адзін з гэтых дадзеныя ложка будуць выпраўленыя?дзякуй усім, хто даў мне адказ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    скажы хоць бы, што аўтамабіль,затым што і г. д. я,усё роўна сыходзіць у абарону эбу, але гэта ўсё нармальна,калі пішу, я stacchilospinotto вентылятараў або пастаў бустер,калівы не можа знайсці драйвер, puòanche быць, што ўжо зменены

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў h2o Visualizza Messaggio
    прывітанне ,хто-небудзь мне можа сказаць, чаму загараюцца ўсе вентылятары з паслядоўнага порта ,лямпа иммо загарыцца роўным святлом, каб затым выключыць у 80%чытання,выканана з поспехам,і чаму ecm не можа знайсці драйвер, у крычы, але калі я пішу, марка і мадэль мне не прыходзяць цягнікі?калі я вазьму адзін з гэтых дадзеныя ложка будуць выпраўленыя?дзякуй усім, хто даў мне адказ
    МАРКА, ТЫП, МАДЭЛЬ, АБ'ЕМ рухавіка, З таго, ШТО ЁН ЧЫТАЕ І ПІША, я маю на ўвазе, вы павінны даць больш інфармацыі, калі вы папытаеце дапамогі, у адваротным выпадку і як знайсці класічную іголку ў стозе сена.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29
    добры дзень ,тады я іду з замовы ,матацыкл s4r 996 ,блок кіравання 5 hw610,інструмент жоўты кураня,я прыкладаю файл ложак, калі хто-небудзь хоча даць у вока, і мне можа сказаць, калі ўжо гэта spippolare,забыўся і г. д. спампаваць з форуму 18000 і разбітыя drive titanium,проста ў мяне мала часу, я чытаю ў bdm,вядома, вы б зразумелі, што я аматар па захапленням .дзякуй і прывітанне да наступнага996 decrip.zip

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    гэты ecu не чытаць у BDM.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29
    дзякуй за адказ, але вы маглі б быць больш ясна,я, можа быць, надае няправільны файл?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29
    чаму я не магу чытаць e2p?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29
    прабачце, я шукаю 5amhw610 ў вас ёсць прапанова, дзякуй, прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    вы з дапамогай спецыяльнага абсталявання там e2p

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29
    я не хачу адкрываць яшчэ адзін пост за глупства,я знайшоў ecu iaw 5 hw 610bf,я хацеў бы зрабіць клон маёй,толькі, што на маёй не хапае двух апошніх літар bf , мой пытанне :ці магу кланаваць? вы можаце мне сказаць, калі файл, які я выклаў-гэта врі ? дзякуй за адказы

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •