Вынікі з 1 па 4 з 4

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    6

Водгук карта альфа 156 sw 2.4 20v

Прывітанне ўсім, пішу ад імя майго брата, што ён гэта 156 2.4 Jtdm 20в 2004 года....яго прыяцель перарабіў карту, але па яго словах (мой брат) спажывае шмат, нават з пастаяннай хуткасцю!!! Яна была закрытай карце, нават egr...павінна быць праўдай, улічваючы, што звернута з фланцем і не гарыць.
    Я прыкладаю файл врі і mod, у надзеі на ваша нагляду.
    Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    6
    Хлопцы, ніхто не ведае, можна даць водгук на гэтай карце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў важдацца Visualizza Messaggio
    Хлопцы, ніхто не ведае, можна даць водгук на гэтай карце?
    Пашкоджанні не зрабіць..
    аб спажыванні і даў правільны намёк на дызельнае паліва няма, бо не думаю, што гэта магчыма празмернае спажыванне дызельнага паліва на крэйсерскай хуткасці, таму што фамільныя крокам былі ад 50% педаль у на..
    за выключэннем часу ўпырску, што і партыя трохі рана.. PS фазы ўпырску і ад зноў не і edc15
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    6
    Дзякуй за ваш інтарэс cinqueturbo...карта неабходная для таго, каб мець даволі вялікі крутоўны момант на нізкіх у мяжа магчымага, не ведаю, калі час ўпырску, дзе партыі ў бліжэйшы час цікавіць менавіта гэты запыт
    Ва ўсіх выпадках вы цалкам маеце рацыю ў дачыненні да спажывання....на самай справе праблема ўзнікла пасля таго, як падрабіў важны орган, і машына была яшчэ крычы!!
    Пасля гэтага вашага адказу я схіляюся перад вашым прафесіяналізмам.

PS пакінуўшы і этапы ўпырску стварае праблемы, ці мне трэба вярнуць абавязкова?
    Дзякуй яшчэ раз пяць

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •