добры дзень у мяне ёсць musa 1.3 multijet 2007, што не заводзіцца, на дыягностыцы толькі памылка u0426 электронны ключ і што-то падобнае адбылося з вамі?
добры дзень у мяне ёсць musa 1.3 multijet 2007, што не заводзіцца, на дыягностыцы толькі памылка u0426 электронны ключ і што-то падобнае адбылося з вамі?
вы зрабілі стартар з батарэяй дрэнны??
вымярае напружанне акумулятара і на месцы.
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Прывітанне, але круціцца? Калі вы паспрабуйце іншы ключ, я быў паспяховым з panda 1.2 на бензін, калі ён не круціцца, проста выконвайце парадаў cinqueturbo
Рухавік круціцца дасягае значэння масавага расходу паветра і ціску дызельнага паліва дасягае да 800 абаротаў у хвіліну і застаецца на 1 секунду і потым выключаецца, я спрабаваў з абодвух ключоў
Калі на працягу дыягназу, як lancia musa г. д. Не ёсць памылкі, калі я раблю, як punto evo я па памылцы u0426
Тады правер шланг, які ад датчык выдатку паветра ідзе да турбіне ад такой жа сімптом, як, калі б адключыў некаторыя 1.3 робяць
Калі не будзе замка гарыць на панэлі,электронны ключ не ўваходзіць.ціску дызельнага паліва.зніміце тры шрубы dellettrovalvola egr, і паглядзець, калі механічная частка, і замак будзе адкрыты.
U0426 паказвае, блок кіравання иммобилайзера, не ключ.
сімптом, што вы кажаце, гэта проста код не распазнаецца на fiat/lancia (мне здарылася ж праблема і чэргаў выключаны на некалькі або кропкі... ідэальны аўтамабіль, выкарыстоўваючы запасны ключ... паўтараю код выключаны)
а для прыняцця правільнага U0426 ( апускаючы пытанне, што ты робіш, дыягназ для іншай машыны ), нават з запасным ключом ад гэтага дэфекту, таму што гэта эбу праблема, а не ключ.
Тэст, каб убачыць, калі вы з распыляльнікам... па-мойму фарсункі пасаджаныя.
прывітанне абаротаў рухавіка і ціску дызельнага паліва, як яны.таксама правярае нізкага ціску аднаўленне фарсунак .