Вынікі з 1 па 4 з 4

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jan 2017
    Паведамленні
    13

Aprilia Atlantic 500 не спрынт 2003 года

Прывітанне ўсім, мне патрэбна ваша дапамога, для іншай паловы хто ведае, калі я з вашымі ведамі, дапамажы

У максі-скутэры aprilia atlantic 500 НЕ спрынт 2004 года

я хацеў бы падключыцца да эбу, каб чытаць, калі ёсць памылкі і карэктаваць было мінімальным, што ніколі не варта

Ведаеце, што я павінен падключыць (кабель) і з якой праграмай, і дзе яго знайсці?

загадзя дзякуй, хлопцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Citazione Першапачаткова Напісаў cpcermaz Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, мне патрэбна ваша дапамога, для іншай паловы хто ведае, калі я з вашымі ведамі, дапамажы

У максі-скутэры aprilia atlantic 500 НЕ спрынт 2004 года

я хацеў бы падключыцца да эбу, каб чытаць, калі ёсць памылкі і карэктаваць было мінімальным, што ніколі не варта

Ведаеце, што я павінен падключыць (кабель) і з якой праграмай, і дзе яго знайсці?

загадзя дзякуй, хлопцы
    Добры дзень, паглядзіце мінімум не трэба падключаць дыягностыку рэгулюецца ўручную і потым я не думаю, што скутар, што мне патрэбна дыягностыка, каб зразумець розныя дэфекты ...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jan 2017
    Паведамленні
    13
    Прывітанне carfree, дзякуй за адказ.
    Гэта меншае, ён таксама рэгулюе з зашчапкай regoalzione клапан групы ў ін'екцыі.
    Але ў кіраўніцтве там напісана, не чапайце зашчапку, але рэгуляваць значэнне мінімум паліва.

Я спрабаваў падключыць да дыягностыкі, таму што ў мяне датчык (датчык выдатку паветра) на групу дросельнай засланкі, што на вашым кампутары прыборнай панэлі мне не больш значэння, чым сярэдні і імгненны выдатак.
    Але гэта не дае мне памылкі эбу.Для гэтага я хацеў бы падключыць дыягностыку, каб зразумець, ці было гэта праблема датчык выдатку паветра або прыборнай панэлі (перад cmonstare усе)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Калі ў вас ёсць гэты датчык і таксама нармальна, што ў цябе рухавік ўправіла
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •