Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Праблема dtc audi a3

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149

Праблема dtc audi a3

Добры вечар усім... вы можаце выдаліць dtc становішча віхравы засланкі на audi a3 2000 tdi bkd edc 16? З самага пачатку, што мой рухавік хутка і скача анке засцерагальнік vorrelato вентылятараў. Grz

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ты блытаеш Клапан Выключэння рухавіка з Віхрам??? наколькі я памятаю, Рухавік BKD не мае Swirl..

калі, як я думаю, я адкрывае і ачышчае у асноўным усе алей, што знаходзіцца ў рамках, я + я раблю адно невялікае змяненне, каб зліць алей
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Citazione Першапачаткова Напісаў riox80 Visualizza Messaggio
    Добры вечар усім... вы можаце выдаліць dtc становішча віхравы засланкі на audi a3 2000 tdi bkd edc 16? З самага пачатку, што мой рухавік хутка і скача анке засцерагальнік vorrelato вентылятараў. Grz
    як кажа наш сябар cinqueturbo, безумоўна, вы хочаце сказаць, клапан выключэння.....пошты, файл-крычы, я вырашыў на гольф 5 з, паспяхова ухіляючы dtc.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Citazione Першапачаткова Напісаў riox80 Visualizza Messaggio
    прывітанне, калі ты кажаш на клапан выключэння ў audi a3, у мяне была такая ж праблема, менш месяца таму .. я адключыў раз'ем і выдаленне dtc і праблема вырашана ! на самай справе, каб таксама чыста і я зрабіла тэст, і тады яна пайшла да добрага канца

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •