Вынікі з 1 па 3 з 3

Абмеркаванне: kess v2...help

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16

kess v2...help

хлопцы, я прыбыў учора, kess v2 клон,у dvd праграмнага забеспячэння ёсць мноства файлаў ўстаноўкі з 2.10 па 2.25,я чытаў, што некаторыя версіі новых буйвала,а затым пры ўсталёўцы?акрамя таго, я павінен зрабіць мой першы чытання праз раз'ем obd карысныя парады??спадзяюся на вашыя адказы,я 25 з шмат страсці ў поле,і з вялікім жаданнем вучыцца,я хацеў бы абмежаваць шкоду, можа быць ніжэй, дзе-то прафесіянал у гэтым пытанні,або, можа быць, хто-то з больш вопыту, чым у мяне....яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Усталюйце апошнюю версію і чытайце спасылкі, якія знаходзяцца ўнутры (файл у фармаце pdf ў цэлым).. выкарыстанне з'яўляецца досыць простым і інтуітыўна зразумелым, і не забудзьцеся зняць інтэрнэту, калі яго выкарыстоўваеш (я сказаў занадта шмат, я думаю.. )
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16
    Зразумеў, я бачыў спасылкі ў pdf,але яны вельмі блытаюць...ёсць таксама відэа для патч no tokens..***** unque ок, адключаю інтэрнэт, антывірус, і я іду пытанне падчас чытання праз obd, могуць адбыцца пашкоджанні? (на мой погляд няма,павінна быць простым для чытання ecu, але знешні выгляд вашых меркаванняў...)дрэнныя думкі павінны жыць падчас працэсу запісу, дакладна?дзякуй..!

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •