Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149

1 карта 1.3 mjt opel corsa c 69 л. с.

Добры вечар, я хацеў бы пачаць рэдагаваць параметры ўручную....я чытаў у некаторых тэмах, што я павінен паступова павялічваць на 2 ін'екцыі з 8 па 15 %....затым даць 10% крутоўнага моманту на ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту, пачынаючы прыкладна з 1200 абаротаў прыкладна да max. Што думаеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    добры вечар, калі хочаце савет-не думаць, што гэта так лёгка, таму што гэта вельмі складана ...
    таму, па мне, вы можаце зрабіць з доказаў размяшчэння файлаў і хлопцы правяраюць, але заўсёды паўтараю, не заўсёды .. ёсць шмат і шмат з тых рэчаў, што не хапае ў форуме абмеркаванняў .... трэба вывучаць, каб зразумець, карту ведаць, да чаго дакранаешся ... ўмець распазнаваць карты ў 2-D ...
    прыклад : ін'екцыі, абгорнутыя калі павялічце ты думаеш, павялічваючы дызельнага паліва, а страціў у вазе, таму што трэба паменшыць і, такім чынам, рызыка зламаць поршні павер мне факты, вядома, калі вы пачатковец ...
    за выключэннем таго, што ў вас ёсць марская свінка, то паспрабуйце ... да тых часоў, пакуль ты разумееш... добры вечар ...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    пакладзецеся на экспертаў!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149
    Упэўнены, што, перш чым пісаць карту лёгка праверыць, ад якой-то эксперт. Затым, калі вы хочаце даць мне савет, мне гэта ў адваротным выпадку ты не абавязаны адказваць.

Звярнуўся ў carfree.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-10-2016 да 18:07

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Citazione Першапачаткова Напісаў riox80 Visualizza Messaggio
    Звярнуўся ў carfree.
    Дарагі ... я ведала, што ты б пакрыўдзіўся, але я даў табе савет, і кажу толькі тое, што ў супастаўленне ёсць шмат рэчаў.што на форуме ты не можаш даведацца, то ёсць сумаваць тут вам дапамогуць вядома прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    *пакрыўдзіўся..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    http://www.professionalchiptuning.ne...ht=Impariamola

Тут У вас ёсць усё, перш чытайце і вывучайце, а потым, калі ты пытанні больш мэтанакіраваныя і разумныя вы знойдзеце адказы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149
    Дзякуй, r5...няма я не пакрыўдзіўся car free але я тут, каб вучыцца не для таго, каб пачуць спрэчкі...***** unque да 1 нед. таму я нічога не ведала аб гэтым свеце. Цяпер чытаю, пішу, рэзкі файлаў, параўнання карт, пачынаю распазнаваць адрозненні .... ты ведаеш, я кузаў стаў механічна і электрыкі, вай, аўтамабілі, я пад...я 22 гады для мяне-гэта запал...

Адзін крок за адзін раз.
    Удар за адзін раз.
    Раўнд за адзін раз.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-10-2016 да 18:07

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    На жаль, гэта не проста Супаставіць, калі не гадамі, каб мець вопыт, ты ніколі не зразумееш..
    як кажуць хлопцы вышэй, трэба вывучаць вельмі і вывучэнне яго стварыць толькі з гадамі ў форуме знайшоў толькі Параўнання і Парады і г. д. і да т. п. Але вывучэнне павінна стварыць ты!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    я дам табе адзін савет, па меншай меры, для першай карты falla зрабіць дасведчаны карабля, а ты ідзі, паглядзі крокам, што было зменлівым і дзе і пачаць разумець што-то, так што вы будзеце мець базу для наступнай карце, а чаму бы і няма, калі вы, здараецца ж аўтамабіль ты двух зайцоў адным стрэлам.. Павер мне

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •