Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 81

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106

змена абмежавальніка дымнасці - парог лямбда-alfa 159 1.9 16v 150cv

Прывітанне, хлопцы,
    я ўжо mappetta, што ідзе даволі добра на маей alfa 159 1.9 16v 150cv. Адзінае змяненне механікі ўнесена было выдаленне DPF, з прамой трубой. Затым былі адключаныя рэгенерацыі і закрыцця EGR. Для астатніх-карта не крайняя.
    Тое, што я прачытаў і перачытаў у паведамленне рэдагаваць абмежавальнікі дымнасць(лямбда), якая ў маёй карце з'яўляюцца арыгінальнымі. Я чытаў, што, змяніўшы гэтыя значэння, машына ідзе лепш на нізкіх і г. д. і г. д. і ўлічваючы, што гэта вельмі павольна, паміж 1000 і 2000 абаротаў (я думаю, што гэта звязана з адсутнасцю dpf і да таго, што swirl былі заблакаваныя) хацелася б палепшыць сітуацыю.
    Я выкарыстоўваю ECM TITANIUM і гэтыя карты (іх 2) называе абмежавальнік дымнасць - парог лямбда верхняя і парог лямбда-ніжэй.
    Шчыра кажучы, не ведаю, як гэта змяніць...я чытаў, што некаторыя ставяць у каманду да 1 (гэта правільна з dpf выдалены?) але я не ведаю, для практычных мэтаў, як гэта робіцца. На жаль, не магу праглядзець карты іншых, у адваротным выпадку я б не стаў вас турбаваць.
    Некаторыя душы, pia адправіць мне фатаграфію, напрыклад ? не прэтэндую, хто ведае, што...права змяняць гэтыя параметры, каб пераканацца, што машына едзе лепш .
    дзякуй загадзя

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    перанесці абмеркаванне ў раздзел, больш адэкватны,для астатніх магу сказаць, што ў залежнасці ад таго, што ты хочаш атрымаць, не я гэтыя карты, дзе ўмяшацца і што на дадзены момант я раю табе пакінуць,акрамя таго, не маючы яшчэ неабходных патрабаванняў таксама любыя выявы вы не можаце яе праглядзець, але калі вы хочаце даведацца больш пачынае прымацаваць свой fiel на врі і mod, і так хто-то можа даць які-небудзь савет, каб палепшыць карту і, магчыма, вырашыць вашу праблему.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    перанесці абмеркаванне ў раздзел, больш адэкватны,для астатніх магу сказаць, што ў залежнасці ад таго, што ты хочаш атрымаць, не я гэтыя карты, дзе ўмяшацца і што на дадзены момант я раю табе пакінуць,акрамя таго, не маючы яшчэ неабходных патрабаванняў таксама любыя выявы вы не можаце яе праглядзець, але калі вы хочаце даведацца больш пачынае прымацаваць свой fiel на врі і mod, і так хто-то можа даць які-небудзь савет, каб палепшыць карту і, магчыма, вырашыць вашу праблему.
    тут прадстаўлены карты.
    відаць, што карты дым не служаць для павышэння гатоўнасці да нізкіх коштах , то для чаго яны патрэбныя?
    дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-10-2016 да 17:05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    я спадзяюся, што хто-то мне мог дапамагчы і зразумець, дзе лепш ! Але я зрабіў пошук на форуме, і некаторыя кажуць, што памяняць значэння карт дым ўплывае на прадукцыйнасць...boooo
    ps. калі вы заўважылі, абмежавальнік крутоўнага моманту, трохі дзіўна, чаму паміж 1750 2750 аб / мін прыкладна, муфта прабуксоўвае трохі...
    не ведаю, калі ў канцы праслізгванне счаплення таксама ад іншых фактараў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў maxgen Visualizza Messaggio
    я спадзяюся, што хто-то мне мог дапамагчы і зразумець, дзе лепш ! Але я зрабіў пошук на форуме, і некаторыя кажуць, што памяняць значэння карт дым ўплывае на прадукцыйнасць...boooo
    ps. калі вы заўважылі, абмежавальнік крутоўнага моманту, трохі дзіўна, чаму паміж 1750 2750 аб / мін прыкладна, муфта прабуксоўвае трохі...
    не ведаю, калі ў канцы праслізгванне счаплення таксама ад іншых фактараў!
    ну, калі ў вас ужо ёсць счапленне, што сані, калі вы хочаце больш гатоўнасці да педалі, спачатку змяніць, таму што, па мне, дык для пачатку я карты педаль, вы зрабілі дрэнна, вы далі мала прырост на нізкіх абарачэннях і нізкі працэнт, і вы павялічылі ад 5000rpm ў на, што не трэба нічога рабіць, і, адпаведна, карэктаваць і lim пара на запыт, што вы робіце на педаль. Пара для першай і другой перадач ліберальныя, як у іншых перадачах. Q. t ўпырсквае паліва разлічана на 100 мм3, і вы можаце вярнуць яго на чаму ты не падняў lim iq з драйвера. turbo, вы можаце падняцца да 150 пунктаў. змянянай геаметрыяй, як ты гэта зрабіў, не трэба нічога.
    ад 1E3198 ёсць 4 карты 25x1, што ты паставіў у нуль (нават у ВР ў вас жыллё-ад 25 да 0 пакладзі на месца), што я хацеў бы ведаць, што значаць (не panettoni egr)

Заўсёды з належным пакорай, гэта толькі мае думкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    ну, калі ў вас ужо ёсць счапленне, што сані, калі вы хочаце больш гатоўнасці да педалі, спачатку змяніць, таму што, па мне, дык для пачатку я карты педаль, вы зрабілі дрэнна, вы далі мала прырост на нізкіх абарачэннях і нізкі працэнт, і вы павялічылі ад 5000rpm ў на, што не трэба нічога рабіць, і, адпаведна, карэктаваць і lim пара на запыт, што вы робіце на педаль. Пара для першай і другой перадач ліберальныя, як у іншых перадачах. Q. t ўпырсквае паліва разлічана на 100 мм3, і вы можаце вярнуць яго на чаму ты не падняў lim iq з драйвера. turbo, вы можаце падняцца да 150 пунктаў. змянянай геаметрыяй, як ты гэта зрабіў, не трэба нічога.
    ад 1E3198 ёсць 4 карты 25x1, што ты паставіў у нуль (нават у ВР ў вас жыллё-ад 25 да 0 пакладзі на месца), што я хацеў бы ведаць, што значаць (не panettoni egr)

Заўсёды з належным пакорай, гэта толькі мае думкі
    innanzer ітыя дзякуй за тое, што страціў час на прагляд маёй карце.
    так..відаць, што выкарыстанне ecm titanium для карты педаль, на ўвазе запіс пад назвай "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах і "пара-запыт для функцыі спорту і B"?
    устаноўлена, гэта ты сказаў, што я балюча, таму што даў за некалькі крокам на нізкіх абарачэннях і нізкіх працэнтных...але, чытаючы паўсюль усе кажуць, што на нізкіх абарачэннях не перебарщивать з крокам..у любым выпадку, што з логікай ты падымеш значэння? напрыклад,...(кажучы ў працэнтах) ўставаць тыпу на 2000 абаротаў на 20% і павялічыць затым паступова?
    потым, як адаптуецца абмежавальнік крутоўнага моманту ў гэтых картах педаль?
    напрыклад, калі, у 2500giri ёсць павелічэнне на 6,5 % нават у карты, педалі трэба павялічыць на 6,5% і пастаянна для ўсёй радкі?
    пара, першай і другой перадач ок
    колькасць паліва не ў парадку, як была павялічана?і ў, што адрас знайсці lim iq з драйвера?і як я магу яго павялічыць?
    зменнай геаметрыяй, то лепш пакінуць арыгінал?я ўстала, проста шчацінне, думаючы даць невялікае паляпшэнне
    наконт іншых карт не ведаю нават я, таму што я бачыў карту, хлопец, які працуе ў альфа і змяніць яго.
    дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў maxgen Visualizza Messaggio
    innanzer ітыя дзякуй за тое, што страціў час на прагляд маёй карце.
    так..відаць, што выкарыстанне ecm titanium для карты педаль, на ўвазе запіс пад назвай "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах і "пара-запыт для функцыі спорту і B"?
    устаноўлена, гэта ты сказаў, што я балюча, таму што даў за некалькі крокам на нізкіх абарачэннях і нізкіх працэнтных...але, чытаючы паўсюль усе кажуць, што на нізкіх абарачэннях не перебарщивать з крокам..у любым выпадку, што з логікай ты падымеш значэння? напрыклад,...(кажучы ў працэнтах) ўставаць тыпу на 2000 абаротаў на 20% і павялічыць затым паступова?
    потым, як адаптуецца абмежавальнік крутоўнага моманту ў гэтых картах педаль?
    напрыклад, калі, у 2500giri ёсць павелічэнне на 6,5 % нават у карты, педалі трэба павялічыць на 6,5% і пастаянна для ўсёй радкі?
    пара, першай і другой перадач ок
    колькасць паліва не ў парадку, як была павялічана?і ў, што адрас знайсці lim iq з драйвера?і як я магу яго павялічыць?
    зменнай геаметрыяй, то лепш пакінуць арыгінал?я ўстала, проста шчацінне, думаючы даць невялікае паляпшэнне
    наконт іншых карт не ведаю нават я, таму што я бачыў карту, хлопец, які працуе ў альфа і змяніць яго.
    дзякуй
    Не павялічыць на нізкіх абарачэннях,гэта праўда, але ты павялічыла з 400 абаротаў у хвіліну....
    Калі вам падабаецца адчувальная педаль трэба гульняў, каб 1000/1500 і ад 10% педалі. Відавочна, не перабраць і пайсці ў рост да 100%, дзе паставіць усё на максімальнае значэнне крутоўнага моманту, якія вы хочаце заняць. Абмежавальнік крутоўнага моманту, то ****** ад 2000-2500 у на. Калі ў мяне ёсць некаторыя праблемы з намецямі затым змяніць гэта, каб руху. І ў любым выпадку, неабходна зрабіць шмат спроб, каб знайсці правільны пачуццё, што табе падабаецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Ок, дзякуй.
    Проста, каб лепш зразумець значэння, якія варта выправіць на карту педаль...
    Спачатку адпаведныя карты на вены titanium я гэтую цытату на папярэдні пост?
    Акрамя таго, пачынаючы з 10% педалі і ад 1000/1500giri з крокам, што я павінен менавіта пачаць? Тып для esempiodal 12% і атрымаць да 25%? Пра абмежавальнік крутоўнага моманту я не зразумеў. Дзякуй

Забыўся яшчэ сёе-тое... тое, што паміж 1000 і 1800 абаротаў прыкладна машына зусім памерла, можа залежаць ад таго, з карту, калі занадта шмат тлушчу ў гэтым дыяпазоне, а затым утапіўшы педаль газу мае тэндэнцыю вагацца? Гэта развагі тыповай, калі вы сопоставляете бу матацыклаў. Не ведаю, ці варта нават для машын. Менавіта для гэтага я думаў, што вы павінны змяніць карту лямбда-верхняй і ніжняй (званкі, так з ecm titanium). У любым выпадку, для чаго патрэбныя гэтыя карты, і, як вы зменіце? Тое, што не мець больш Dpf, як фізічна, так і электронна, мне здаецца, у нас ёсць сувязь з імі.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-10-2016 да 17:16

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Карты лямбда служаць для таго, каб захаваць суадносіны afr ў некалькі крокаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Так што не варта чапаць? І астатнія мае пытанні? :-)

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •