Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Обговорення: Ducati Immo Off 5 HW610

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99

Ducati Immo Off 5 HW610

Привіт всім, я хотів би інформація про можливості відключити за допомогою mpps іммобілайзер на Ducati Monster, який монтується блок управління на об'єкт. Я вже прочитав я файл з ЕБУ і перевірте с і т. Д., але останній не дає мені можливість відключити його, як я можу просто зробити так, щоб лямбда.

Спасибі, заздалегідь, як завжди.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Хочеш зробити scodifica все практично?
    Я не впевнений, що ви могли б зробити в цілому на цей блок управління, але якщо місць вихідний файл у масиві і потім скопіювати посилання сюди, може, хтось в змозі допомогти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Дякую Андрію за відповідь. Не знаю, що ви розумієте для scodifica всього, але я поясню, чому в моєму проханні.
    У мене є мій друг, який купив Monster S2R1000 (принаймні так повинно бути), але часто має проблеми з включенням і мені приходять сумніви, що там були проблеми з іммобілайзером і для цього я хотів би заблокувати його, а також проблеми звис мінімальний. Так що спробуйте змінити його ж ECU, але не знаю, якщо це потрібно scodifica все, для того, щоб зробити це.

Я відправив файл карти в базі даних, ось посилання: http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post128381

Після прочитання у мене виникли ще одна аномалія цього мотоцикла, практично Titanium бачить як мапу Ducati monster 1000 84cv, можна?? У S2R 1000 не має на кілька кінських сил більше? Колишній власник сказав, що на цьому мотоциклі були доопрацьовані головки призводить до 1078, практично 1100. Але як це можливо, що на нас ця карта???
    Мені б хотілося, що б той його погляд. І в разі, якщо я пропоную вас, я хотів би спробувати, щоб завантажити це на s2r 1000, я можу??

Дякую і вибачте, якщо я зупинюся завжди в моїх постах, я намагаюся бути як можна більш чіткими.

Citazione Спочатку Написав Andrea1 Visualizza Messaggio
    Хочеш зробити scodifica все практично?
    Я не впевнений, що ви могли б зробити в цілому на цей блок управління, але якщо місць вихідний файл у базі даних і потім скопіювати посилання, може, хтось в змозі допомогти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Що стосується розпізнавання драйверів і т. д. не приймати як закон, тому що в більшості випадків ви помиляєтеся, якщо ти не оригінал...
    Які проблеми у вас при включенні? У вас проблеми з читанням ключа?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Я читав в безпосередній надійність водія Титану, але з простого порівняння з картою s2r 1000 95cv я помітив, що вони всі різні. Так що це може підтвердити, що є карта Monster 1000. Є один вірний спосіб, щоб зрозуміти, що за карта?

Проблеми харчування, я повторюю, я не впевнений, можуть бути пов'язані з іммо, але я хотів бути тест, щоб виключити це. В деталях прагне до стану, коли б не було напруга, але на свічках є іскра. Якщо не вдається запустити це все заглохло...

[ QUOTE=Andrea1;128385]що стосується розпізнавання драйверів і т. д. не приймати як закон, тому що в більшості випадків ви помиляєтеся, якщо ти не оригінал...
    Які проблеми у вас при включенні? У вас проблеми з читанням ключа?[/QUOTE]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав Dirdan Visualizza Messaggio
    Я читав в безпосередній надійність водія Титану, але з простого порівняння з картою s2r 1000 95cv я помітив, що вони всі різні. Так що це може підтвердити, що є карта Monster 1000. Є один вірний спосіб, щоб зрозуміти, що за карта?

Проблеми харчування, я повторюю, я не впевнений, можуть бути пов'язані з іммо, але я хотів бути тест, щоб виключити це. В деталях прагне до стану, коли б не було напруга, але на свічках є іскра. Якщо не вдається запустити це все заглохло...

[ QUOTE=Andrea1;128385]що стосується розпізнавання драйверів і т. д. не приймати як закон, тому що в більшості випадків ви помиляєтеся, якщо ти не оригінал...
    Які проблеми у вас при включенні? У вас проблеми з читанням ключа?
    [/QUOTE]

Я прочитав повідомлення тільки після відправлення мого, на жаль, є вічність, щоб завантажити файли. У будь-якому разі, якщо ви знайдете в 1000 можна витягнути висновок. Тому що відмінності є.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    29
    вибачте, якщо я втручаюся masembra більше проблема палива,навіть з моїм він це зробив,відрегулював tps 150мв дросельних заслінок і газ тепер йде дуже добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    На форумі я знайшов файл s2r 1000 (http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt2569.html) читання було разом я доклав файл, вирізати його так, що навіть і т. д. розпізнає карти.
    Ідеально було б знайти навіть оригінальний файл з монстр 1000 або інший файл s2r 1000, щоб бути впевненим, але поки міг би порівняти трохи файлів і подивитися, якщо є розбіжності... я дав швидкий погляд і якась різниця є, якщо чесно, поки я готував файл, вирізати я помітив також обмежувач різниця між двома файлами, так що просто дивитися на s2r в обмежувач робить 9000giri(як у доданому файлі) або 8700(як у вашому файлі). Я не дуже вникав, але я дав тобі інструменти для орієнтації, якщо ви потім можете також знайти в 1000 від 84cv ти на коні.
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    29
    ви знаєте, де я можу знайти файл ori s4r996 спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    29
    додам, що для scodifica не потрібно витрачати грошей на програміста і т. д. просто завантажити всі з інтернету

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •