Результати 1-3 з 3
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190

Audi a4 1.8 turbo 150cv карту можна вивчати?

Доброго ранку і гарний початок тижня, час назад я купив онлайн бази даних оригінальних карт, і змінені, щоб сказати, продавець, перевірених і хороших.. основна причина покупки була можливість порівняти хороша якість карт для того, щоб краще зрозуміти майбутнє, курс заглиблюється у світ ecu. Знаходиться це приміщення, але нічого не поробиш, відкриваючи різні карти відомо, що існує майже тільки на десятки відсотків, а іноді я сумніваюся, що цим кроком є спірним, але, не будучи експертом, я хотів би також вашу думку, тому що я можу помилятися. Порт, як, наприклад, цей ecu bosch 3.82 audi a4 1.8 turbo від 150cv, в папці мод є дві карти, що мені зовсім не подобається, тому що тиск турбо не є лінійною, в деяких обертах двигуна і не збираюся навіть витрачати свій час, відповідав; що є місце, щоб обмінятися парою поглядів а має тиск значне збільшення досить тривожним (на мою думку!) якщо ви вважаєте, що аванс був збільшений, навіть якщо дуже мало. Я хотів би знати цю карту, це карта, на якій ви зможете втратити час, щоб вивчити, можливо знайти оригінальний автомобіль і зробити який-небудь журнал або картку з датчиком детонації все в функцію, так би мовити.

Адреса вихідний файл
    http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1474879187
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    враховуючи, що я скачав карти я скажу вам прямо зараз, що ви вибрали один з ecu більш складні для вивчення і редагування, якщо ви починаєте першим, тому що це управління досить складне, тому що мало поширене, і в третій навчальний матеріал надається для цього ecu визначає, чи є я дійсно мало навколо, і я маю на увазі дам, які на мою думку є єдиними інструментами, які дозволяють зрозуміти, як працюють різні ecu..
    сказав, що це моя порада переключитися на щось більш відомий і, не знаючи свій ****llo знань ecu на ecu, може бути, більше, ніж просто зачаття...якщо хочеш залишитися на бензин групи vag вам порада me7 хоча і не прості для розуміння, мають перевагу вже буде відомо..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Дякую за відповідь.
    Як ти кажеш, в мережі я не знайшов ніякої damos або перетворення факторів насправді на цих ecu у відкритому морі, я відкрив цю тему саме для того, щоб зрозуміти, якби це було так втратити час, або пройти далі і в разі, якщо покладатися на когось іншого для будь-яких відображень для цього типу автомобіля.
    Дякую за пораду, ймовірно, я піду за ним.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •