привіт форум!!!мені було цікаво, якщо можна було збільшити обороти, час вприскування,як я можу це зробити?!?!
привіт форум!!!мені було цікаво, якщо можна було збільшити обороти, час вприскування,як я можу це зробити?!?!
Я думаю, що скалярний час для самих високих Оборотах :|
Видно, що час зупиняються в 4500giri я хотів би знати, якщо можна було збільшити значення, якщо приносить користь.так як з інших карт, це можливо я хотів би знати,якщо це можливо, розгляд,от і все
Оскільки я не знаю, що автомобіль, ви говорите, і ecu складно допомогти, однак справа в тому, що для мене збільшити обороти на дизель не має сенсу, просто зробив механічно що-хіміка і 2-й привід є дизель від конкуренції (див. R18 TDI), які мають звичайні обертів, ніж звичайний автомобіль, тому що не бачу сенсу збільшувати
Ecu-це 955-391 у пункті 1.9 JTD.
Бачу, що тягне добре до 4500-4700 тоді ви "відмінно" я хотів би привести межа до 5000giri
в осях карта tj ви 1500 бар і 70 мм3 iq так що, якщо ви хочете піти далі, зміни масштабу і розрахунку, повинні відстежувати ваші iq і подивитися, якщо падає на високих обертах, з цієї причини "відмінно". намагається зайняти максимальну iq, що ви хочете, навіть на високих оборотах, і підлаштовує все інше
На жаль, увійти не можу зробити блок управління не оригінал і я помилково can і значення "кайф".
оригінал (955-961) з тими ж змінами, tj, я давав потрібну кількість, що вимагає,насправді штовхав до обмежувача місце в 5000giri.
ви внесли зміни у двигун, щоб довести двигун до тих обертів,??'
Що таке заєць? Кролик Abarth
звичайні речі......насос,форсунки,турбо,інтеркулер,скачати або..........