-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Riverginare користуванні IAW5AMHW610 ....,,проблема.
Вони борються з IAW5AMHW610 мікро st269, що не хоче відчувати себе riverginare (scodifica частково).
Я пробував і пробував в boot mode з півень V2, v. 48, навіть після зміни карти, але якщо я намагаюся ебу на мотоцикл індикатор іммо горить після відкриття картину, зрештою, з канонічних блимає.
L"інтерфейс працює відмінно, так як я вже знову зробила його незайманим, з scodifica частково, іншим ебу того ж типу.
Я думаю, що блок був доступний (це не так) у мене відключений іммобілайзер і двигун запускається.
Ми приймаємо поради.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Після кількох тестів я перевірив, що eeprom не змінюється в будь-якому випадку, знак того, що проблема в мікропроцесорі.
Насправді я намагався переписати тільки в eeprom, але після прочитання завжди цього джерела.
Я сумніваюся, що це екю, або вже працюєте з якоюсь інструмент для автомобіля, який більше не робить переписати мікро.
-
мотоцикли не можеш обробляти, як автомобіль з півня, повинен поставити в boot і використовувати клонування і decode для цього робить все 168 мікро не 269
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я вже кілька років без проблем, в boot mode, завжди з півнику V2 vers. 48. Це було, звичайно, проблеми; ймовірно, перш ніж дістатися до мене була працювати з ким-інструменти для авто, і це вже так багато, що не блокується повністю.
Що, зрештою, у вас проблеми, у мене була впевненість, після інших випробувань, насправді в запису, він був у два рази довше, і я навіть намагалася писати тільки ee2prom, але нічого не робити.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму