Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 47
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

Проблеми з Audi A6, ecu не спілкується з програмістами

привіт, хлопці, я викладу проблему.

автомобіль ? A6 2.7 tdi edc16cp34, що і цей пост: http://www.professionalchiptuning.ne...tdi-0281013833

сьогодні син пішов, щоб побачити її, я не s? якщо він змінений, і чому, чорт забирай, зробив, справа в тому, що автомобіль, як тільки нагрівається, не перевищує 30 км/год. з діагностики, помилок немає, і зв'язку ? стабільний.
    якщо я намагаюся завантажити вихідний файл з galletto v2 клон або з kess v2 оригінальний ecu не приймає ніяких команд.
    я не можу зробити, навіть не ID!

з півник каже мені: ECU заблокована для читання, включити запалювання і залишити на холостому ходу не менше 30 хвилин, а потім повторіть спробу.
    з kess v2 каже: невірний код безпеки, навіть у перекладі? Recovery мені цю помилку і я не можу написати його.

тепер я зняв ecu, і в понеділок я йду bdm, але я хотів би знати, я існую, як запрограмувати цю ecu до школи?
    ? остання спроба, яку я хочу зробити, перш ніж usar la bdm
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    вибачте, на волхвів, але до школи, що це означає?? я вірив, що bdm був туристичне....? я думаю, що можна спробувати в boot mode..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    привіт волхвів ? дивно, але може бути, що тренер поставив блок на читання x захистити файл змінений,але ви можете спробувати, завжди bdm, я думаю, ви не будете мати проблем.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Giarras чому? ? можете зашифрувати файл, щоб не робити його читати хто-небудь?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Giarras чому? ? можете зашифрувати файл, щоб не робити його читати хто-небудь?
    ви ? можна, але рідко ,є підготовчі, а вони хочуть, щоб побачити файли mod, але, враховуючи, що автомобіль питання nn добре, і тільки моє припущення..але це також може бути cos?, ? я знаю, ви завжди можете переписати інший files xch? ця операція стосується тільки читання.
    Востаннє редагувалось giarras; 18-01-2013 в 21:35
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    на жаль, ні, мене не пише...до школи я маю на увазі collegadomi у вас pin-код блоку управління, без usar в bdm. У разі, якщо це можливо, ви знаєте, скажіть мені про те, контактний підключитися і як?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    82
    Ви повинні зробити його безпосередньо з bdm.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    недолік в bdm впевнений, і був зворушений, біт blokko операцій eobd тільки в bdm читати і писати

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Я згоден на bdm і кращий спосіб для вирішення такого роду проблем,для цікавості файл ori де ви його взяли ?
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    на додаток до його запитали тут, мене не запитали навіть на пару форумів, зарубіжних і в одному з них мені сказали, враховуючи, резервного копіювання, bdm

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •